≡ Meniu

Star-Light WMM-508AP, mașină clasa A+ cu capacitate 5kg

Star-Light WMM-508AP e o mașină pentru spălat rufele adresată celora interesați de un aparat ieftin și economic. Poate spăla undeva până la 5 kilograme de rufe cu un consum mic de curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică.
Poate nu cunoașteți mare lucru legat de brandul Star-Light și de aceea trebuie să vă spun că e unul românesc aparținător de un cunoscut magazin online.

Costul de achiziție nu e unul mare și vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are multe programe și e realizat din materiale de calitate, precum modelele premium. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model, iar din imaginea alăturată se poate vedea și că panoul de comandă e unul deosebit de simplu.

Star-Light WMM-508AP, mașină clasa A+ cu capacitate 5kg

La capitolul specificații se poate spune că aparatul acesta stă decent întrucât vine cu o capacitate de 5 kilograme, clasa A+ de eficiență energetică și 800 rotații pe minut ca viteză de centrifugare. Nu e nevoie de o viteză mai mare deoarece capacitatea nu e așa de mare.
Nivelul de zgomot e unul redus deoarece e vorba despre 58 decibeli la spălare și 74 la centrifugare.
Materialele din care e construit acest aparat sunt polipropilenă la cuvă și inox la tambur. Acestea sunt aceleași ca în cazul oricărui aparat modern.
Numărul de programe e unul nu prea mare, dar suficient pentru spălarea hainelor în condiții ok.

Există câteva motive pentru care cineva ar cumpăra acest model, iar printre acestea se numără costul de achiziție foarte foarte mic, că are o fiabilitate ridicată și că are un consum redus de curent.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate mai mare. Eu zic că 5 kilograme sunt suficiente pentru o familie care să aibă până în 4 persoane.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste mult și să poată spăla haine în mod eficient atunci acest model ar fi recomandarea mea. Mașina aceasta concurează direct cu modele de la Heinner, cu diferența că acestea din urmă au o garanție de 3 ani. Oricum, la ambele branduri garanția poată să crească la mai mult prin intermediul serviciului Garanția plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu