Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light WMM-610A++, mașină clasa A++ cu ecran LED

Star-Light WMM-610A++ e o mașină de spălat rufe a anului 2016 care se adresează familiilor cu 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 6 kilograme. În ciuda capacității mai mari acest model nu consumă prea mult curent deoarece are clasa A++ de eficiență energetică.
Dacă aveți rețineri întrucât nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre un brand foarte cunoscut care aparține unui magazin online.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un electrocasnic capabil de a spăla o cantitate mare de rufe într-un timp scurt. Din imaginea de alături poți vedea cum arată modelul acesta, adică faptul că e un model simplu ca design și care se potrivește numai bine într-o baie modernă.

Star-Light WMM-610A++, mașină clasa A++ cu ecran LED

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu capacitatea de 6 kilograme, cele 1000 rotații și consumul de curent mic (clasa de eficiență e A++).
Pe lângă cele 16 programe are și un program rapid. Deci, nu doar că va putea spăla diferite țesături cum trebuie, ci are și program scurt pentru rufele care nu sunt prea murdare.
Nivelul de zgomot e unul normal de 58 decibeli la spălare, iar la centrifugare e de 74 decibeli.
Materialele folosite la construcția aparatului sunt unele ok, adică cuvă din polipropilenă și tambur din inox.
Când va trebui să mutați aparatul nu o să vă fie prea greu deoarece greutatea e una de 54 kilograme, deci două persoane sunt de ajuns.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul mic, că are un număr mare de programe, consumul redus de curent și aspectul plăcut (are un panou de comandă simplu și un display citeț).
Contra achiziției ar fi că nu are Fuzzy Logic sau Eco Bubble.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să-ți spele rufele într-un timp scurt și cu consum redus de energie atunci îți recomand modelul de față.
Probabil că ar fi fost bine dacă ar fi avut mai multe rotații, dar e suficient și 1000 pentru o capacitate precum aceasta. Rotații multe ar fi ajutat la o stoarcere superioară, dar e bine și așa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu