≡ Meniu

Star-Light WMM-712A3P, model clasa A+++ cu capacitate de 7kg

Star-Light WMM-712A3P e o mașină de spălat rufe care nu doar arată bine, ci care are și o eficiență energetică deosebită, lucru care contribuie la facturi mici la curent.
Întrucât are o capacitate de 7 kilograme acest model e unul care se adresează unei familii de 3-4 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are 16 programe (inclusiv program rapid). Din imaginea alăturată puteți observa că acest model e unul cu puține butoane, iar butonul rotund pentru programe are inscripționate toate programele (16, mai exact).

Star-Light WMM-712A3P, model clasa A+++ cu capacitate de 7kg

Aparatul acesta de 7 kilograme e unul care e realizat din materiale de calitate adică tambur din inox și cuvă din polipropilenă. Aceste materiale sunt folosite la toate electrocasnicele de genul acesta.
În program standard aparatul are un consum de 0,68 kWh și consum de apă de 50 litri. Datorită unui consum mic de curent acest model are clasa A+++ de eficiență energetică.
Nu scoate prea mult zgomot deoarece la spălare are 59 decibeli, iar la centrifugare are 76.
În cazul în care vreți să amânați spălarea pentru un anumit interval orar atunci trebuie știut că acest mode e dotat cu programare întârziată.
Diferite informații pot fi citite pe afișajul LED, iar despre butoane trebuie spus că nu sunt multe așa încât nu o să aveți probleme în a utiliza aparatul.

Vine cu multiple lucruri pozitive printre care aș aminti că are consum redus de curent, capacitate mare de încărcare, multe programe și afișaj LED (e mai clar decât cel LCD).
Contra achiziției ar fi că nu are FuzzyLogic sau EcoBubble. Prezența acestor două caracteristici ar fi crescut prețul aparatului, dar poate că banii ar fi fost recuperați pe termen lung.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să te ajute să speli rapid și eficient atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă nu cunoști brandul Star Light atunci trebuie știut că e unul românesc, produsul fiind comercializat sub acest brand. Putem spune că brandurile Heinner și cel de față sunt înfrățite, iar legat de calitate trebuie menționat că produsele sunt testate înainte de a puse spre vânzare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu