Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light WMM-714A+++, model cu 7kg și consum redus de curent

Star-Light WMM-714A+++ e o mașină de spălat cu clasa de eficiență energetică A+++ și capacitatea de încărcare de 7 kilograme. Vine de la brandul românesc Star-Light care comercializează aparatură electrocasnică diversă sub brand propriu. Acest brand aparține unui cunoscut magazin online românesc. Modelul WMM-714A vine ca o alternativă mai bună la WMM-610A++ (care are niște specificații ușor intrate la apă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu costă mult și ne ajută să ne recuperăm banii investiți prin facturi mai mici. Din imaginea alăturată puteți vedea cum arată acest model și că e un model cu panou de comandă simplificat. Se vede că are și un ecran LED destul de mare pe care sunt afișate informații legate de programe ori timpul de spălare.

Star-Light WMM-714A+++, model cu 7kg și consum redus de curent

Pe partea de caracteristici vine cu 1400 rotații, un volum de 7kg și nivel de zgomot redus (59 decibeli la spălare).
Materialele utilizate la construcția acestui aparat sunt unele de calitate, mai exact inox la tambur și polipropilenă la cuvă. Aceste materiale sunt utilizate la toate mașinile moderne.
Printre cele 16 programe se numără cel rapid. Acesta e pentru rufele care nu sunt prea murdare ori în cazul în care aveți de spălat foarte puțin. Avem programe pentru fiecare tip de țesătură întrucât e bine să spălăm ca la carte, iar lângă butonul mare sunt notate toate.
În program standard acest model e unul cu un consum de curent foarte scăzut, adică de 0,93 kwh.
Viteza de centrifugare e una ok, adică de 1400 rotații și e mai bine că e mar întrucât rufele vor fi stoarse bine.
Are și câteva funcții de siguranță printre care aș aminti cel de detectare a spumei și cel împotriva copiilor.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, clasa de eficiență energetică ridicată, numărul mare de programe (are inclusiv program scurt) și că are un panou de comandă simplu.
Contra ar fi lipsa Fuzzy Logic.

Deci dacă sunteți interesat de o mașină de spălat rufe economică și care să fie numai bună pentru o familie cu 4-5 persoane atunci modelul acesta vi-l recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu