≡ Meniu

Studio Casa Cremona FE50/55G, aragaz rustic pe gaz

Studio Casa Cremona FE50/55G e un aragaz cu aspect rustic sau retro adresat persoanelor interesate de ceva care să arate bine și care să vină cu caracteristici moderne (aprindere electrică etc).
Vizual se prezintă bine datorită materialelor alese la fabricarea sa cum ar fi metal de calitate bună, iar capacul e unul realizat din sticlă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul de la un brand de top. Brandul Studio Casa e prezent în România încă din anii 90 (mai exact 94), având produsele realizate în Italia și Portugalia. Alte modele de la acest brand găsești aici, majoritatea având acest aspect rustic.

Studio Casa Cremona FE50/55G, aragaz rustic pe gaz

Cele 4 arzătoare sunt unele pe gaz, iar cuptorul e unul tot pe gaz. Aprinderea e una complet electrică așa încât să nu ne folosim de chibrituri ori de brichetă.
În interiorul cuptorului sunt accesorii precum tava și grătarul, adică ceea ce găsești în orice alt aragaz.
Acest aragaz de culoare bej cu design rustic are butoane și mâner de culoare bronz.
Alte caracteristici prezente ar fi termostatul și siguranța la cuptor (e valvă de siguranță prezentă la cuptor cât și plită). Pe partea de cuptor are și un geam dublu care va ajuta la păstrarea căldurii în interior.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, că e realizat pe continentul european, că poate fi utilizat alături de butelie și piciorușele ajustabile.
Lipsa rotisorului nu aș spune că e un lucru negativ deoarece acest model e unul complet inutil unora, iar în felul acesta se obține un preț scăzut.

Deci, dacă dorești să-ți amenajezi o bucătărie precum în povești atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu trebuie să vă lipsească o hotă care să se potrivească cu electrocasnicul de față, iar recomandarea mea ar fi aceste modele.
Brandul e unul de calitate întrucât, după cum spuneam, produsele sale sunt unele realizate în Uniunea Europeană, iar fiabilitatea e ok întrucât garanția standard e una de 2 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu