≡ Meniu

Sunny 3212, TV ieftin cu tuner HD triplu și 3 HDMI-uri

Sunny 3212 e un televizor dotat cu un tuner digital foarte avansat și cu ecran care are rezoluție Full HD. Astfel de televizoare sunt destinate celora în căutarea a ceva ieftin și care să afișeze o imagine de calitate ok, că e vorba despre un film Blu-ray ori un post TV digital.
Televizorul acesta e unul numai bun pentru camera de zi ori pentru bucătărie. Iar, dacă vreți să-l faceți cadou părinților atunci și acest lucru e posibil deoarece are un cost de achiziție mic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci afișează imagini la calitate superioară mulțumită rezoluției 1920×1080 pixeli și tunerului digital.

Sunny 3212, TV ieftin cu tuner HD triplu și 3 HDMI-uri

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu un ecran generos de 32 inci, cu faptul că are un timp de răspuns ok (acesta depinde de calitatea imaginii), multitudinea de porturi și tunerul capabil.
Nu are soft inteligent și de aceea e considerat ca fiind un televizor non smart. Asta nu e tocmai un minus deoarece poți cumpăra la preț redus un media player cu Android.
Vine și cu un media player pe USB și acesta poate reda multiple tipuri de fișiere.

Pentru achiziția unui astfel de televizor ar fi costul de achiziție care e mic, că arată bine, imaginea de calitate, că are un număr mare de porturi și fiabilitatea ok.
Contra ar fi că hardware-ul nu e tocmai la zi deoarece nu e 3D și nici 4K.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii întrucât are cam tot ce ți-ar trebui de la un televizor pentru a vedea emisiunile și posturile TV preferate. Poate că ai reticențe deoarece nu cunoști mare lucru legat de brand și de aceea trebuie să-ți spun că acest brand e unul întâlnit în supermarket-uri și mall-uri de foarte mulți ani.
Având un tuner digital cu suport pentru televiziune terestră, de la cablu și prin satelit… toate de tip HD. Sunt televizoare moderne care nu au suport pentru televiziune digitală prin satelit, dar uite că acesta are.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu