≡ Meniu

Sunny 4234, televizor elegant cu imagine 1080p

Sunny 4234 e un televizor nou care oferă dotări potrivite pentru cât costă. Mai precis, e vorba de un televizor de 42 inci adică de 106 cm, aspect evident din numele său. Nu prea sunt multe televizoare de 106 cm în acest buget deoarece mulți producători cunoscuți preferă să pună funcții Smart ori tehnologie 3D, dotări care măresc prețul televizorului. Playerul său poate reda filme dar nu la fel de bine cum o face unul extern sau dacă ați conecta un laptop la acest televizor.

dacă vi se pare prea scump, atunci optați pentru un televizor de 80 cm care e cu vreo câteva sute de lei mai mic dar nu prea aș face acea alegere dacă sufrageria ori camera e mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sunny 4234, televizor elegant cu imagine 1080p

Nu are funcții Smart dar nici nu avea cum să aibă la un așa preț. Pe partea de sunet are o ieșire audio de 16W (fiecare boxă are 8 W). La capitolul imagine are un ecran LED FullHD, timp de răspuns de 12 ms, aspect lat, imagine de 106 cm și contrast dinamic bun. Toate acestea pot fi mai bune dacă ați alege un televizor mai scump dar nu e cazul după părerea mea. Tunerul TV nu e chiar clasic deoarece e de tip DVB-C/T/T2/S/S2 .

Ca și porturi are: USB 2.0, trei HDMIuri, Scart, ieșire căști etc. Caracteristicile speciale ale unui astfel de TV sunt: Digital Clean View, căutare automată canale, stingere automată, ceas și timer. Dacă nu vă place acesta, puteți lua în același buget un televizor de 80 cm de la un producător cunoscut.

Plusuri: player multimedia integrat, imagine clară, designul televizorului e elegant, multe HDMIuri și ecran mare.
Minusuri: nu are ieșire audio puternică.

Sunny 4234 are o imagine destul de mare și claritatea e satisfăcătoare. Cu ceva mai multe tehnologii era o alegere și mai bună însă acele tehnologii au și ele un preț. Un televizor poate fi folosit ca un monitor dacă are imagine 1080p iar dacă aveți o consolă pentru jocuri, îl puteți conecta la ea. Nu are cel mai bun timp de răspuns pentru a juca jocuri dar poate nu sunteți un gamer înrăit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu