≡ Meniu

Tchibo Cafissimo Picco, espressor 15 bar la sub 100 lei

Dacă vrei să savurezi o cafea de cea mai bună calitate atunci trebuie neaparat să-ți cumperi un espressor. Astăzi e ofertă la Tchibo Cafissimo Picco. Acesta nu e deloc rău deoarece vine cu o presiune de 15 bar, lucru care presupune că va scoate totul din capsule. Alimentarea se face cu capsule, deci va trebui să investiți în așa ceva de acum înainte, dar eu zic că merită.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Tchibo-Cafissimo-Picco

E un aparat automat, deci nu va trebui să interveniți prea mult în funcționarea sa. Băgați capsula și restul e făcut de aparat.
Din păcate suportă doar o ceașcă, dar băutura e făcută rapid și de aceea nu trebuie așteptat mult. Băuturile pe care le poate face sunt espresso și cafea, deci nu e o paletă prea variată, dar e bine și așa.

Pro achiziția uni astfel de model ar fi disponibilitatea pe mai multe culori, că are un preț foarte mic (asta depinde dacă îl mai prindeți la ofertă), că vine de la un brand ok și că e ușor de folosit.
Contra ar fi faptul că suportă doar o ceașcă și că nu poate prepara mai multe tipuri de băuturi.

Deci, dacă vrei să te inițiezi în taina espressoului atunci cu un astfel de aparat o poți face. Are preț similar cu cel al unui aparat normal de cafea, dar băutura rezultată o să fie excelentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu