≡ Meniu

Tefal Bread of the World PF6118, mașină pâine 1500 g

Tefal Bread of the World PF6118 este o mașină de făcut pâine care are posibilitatea de a prepara până în 1500 grame de pâine după bunul plac, mai exact prin intermediul a 3 setări de rumenire și a 19 programe. Astfel de aparate se adresează celora care vor să mănânce mâncare sănătoasă și proaspătă. Din multe puncte de vedere acest model e considerat ca fiind o alternativă la Philips HD9046/90.

Aparatul nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la brand cunoscut care nu doar arată bine, ci poate prepara pâinea preferată într-un timp scurt.
Arată bine, fiind un model de culoare neagră, iar pentru o utilizare ușoară are un panou de comandă poziționat superior.

Tefal Bread of the World PF6118, mașină pâine 1500 g

Pe partea de specificații acest model PF 6118 se laudă cu capabilitatea de a prepara până în 1,5 kilograme de pâine, că vine cu diferite accesorii și multiple programe care te ajută să prepari pâinea dorită.
Cu ajutorul accesoriilor o să ai o mică brutărie la tine acasă, iar dacă te interesează în detaliu care sunt acestea și ce poți face cu ele atunci ai aici mai multe detalii.

Lucrurile care te-ar face să cumperi un astfel de aparat ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand cunoscut în acest domeniu, că are o excelentă fiabilitate, că vine cu numeroase accesorii și că e ușor de utilizat. În cazul în care crezi că are o garanție prea mică atunci o poți mări cu unul sau doi ani în plus.
Contra achiziției nu am găsit nimic pe moment.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cei interesați de o dietă sănătoasă ori de cei interesați să facă diferite feluri de produse de panificație. Evident că un astfel de aparat te va ajuta să ai întotdeauna pâine proaspătă.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Maria

    Masina asta e buna pentru cineva cu un buget nu prea mare si care din diferite motive nu vrea sa mai cumpere paine de la alimentara. E o decizie foarte buna sa treci pe paine de casa intrucat acest aliment il consumi zilnic si daca nu e hranitor atunci are un efect negativ asupra sanatatii.
    Eu am luat modelul acesta si il folosesc de cateva ori pe saptamana. Pana acum sunt multumita de el.

Lasă un comentariu