≡ Meniu

Tefal RK302E, multicooker 8 în 1

Tefal RK302E e un aparat de pregătit multiple feluri de mâncare și de aceea e considerat ca fiind un multicooker 8 în 1. Dacă o să citiți pe net atunci o să vedeți că aparatul e folosit destul de mult pentru orez.
Cei care se orientează înspre un aparat precum acesta sunt cei care vor să facă o schimbare în viața lor și să fie sănătoși ori cei care au probleme cu fierea. Mâncarea făcută într-un aparat ca acesta e mult mai sănătoasă, dar depinde și de ingredientele folosite.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat pentru fiert, copt ți gătit sub aburi.

Tefal RK302E, multicooker 8 în 1

Aparatul Tefal e unul cu o capacitate de 5 litri și cu un număr de 8 programe care le poți folosi în gătirea diferitelor preparate. Evident că are pornire întârziată, dar nu știu dacă te va ajuta prea mult.
Vine și cu accesorii printre care se numără un coș pentru preparare la aburi, pahar de măsură și linguri (două la număr). Dacă nu ai deja o carte de rețete atunci acest aparat are așa ceva inclus în pachet, iar în acest fel te va ajuta să faci mâncăruri bune.
Aparatul e ușor de întrebuințat deoarece vine chiar și cu oprire la terminarea programului așa încât să nu trebuiască să te uiți din 10 în 10 minute la ceas.

Avantajele unui aparat precum acesta ar fi că gătește mâncare sănătoasă, prețul deloc mare, că vine de la un brand ok (produsele Tefal au o fiabilitate bună), includerea în pachet a diferitelor accesorii și garanția bună.
Poate că n-ar fi stricat o capacitate mai mare, dar eu zic că 5l sunt suficienți.

Concluzia mea legată de acest aparat e că merită banii deoarece e ușor de folosit și vine cu instrucțiuni de utilizare. Ar fi bine să nu-l puneți prea departe de o priză deoarece are un cablu de 1,2 metri care nu e prea lung.
Un aparat precum acesta e o investiție în sănătatea dvs deoarece una e să mănânci grătare și altceva e să te hrănești cu mâncare făcută sub aburi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu