≡ Meniu

Teka DEP 90, hotă șemineu pe inox

Hota de tip șemineu Teka DEP 90 e una dintre cele mai ieftine modele de la acest brand și bineînțeles, țin cont de brand. Îmi place cum arată și spre deosebire de hotele obișnuite, instalarea e diferită la acesta (se pune pe perete și nu sub un corp suspendat). Dacă vreți o hotă elegantă care să se potrivească perfect cu o plită incorporabilă, aceasta e aceea. Nu o recomand pentru cei care au un aragaz deoarece se poate vedea că hota e mai lată, deci se adresează celor care au o plită lată. Puterea de absorbție e mare dar nu foarte mare. Ideea e că e ușor peste medie și dacă vreți să aveți o bucătărie modernă, e cazul să alegeți incorporabilă.

Nu și-o permite oricine și mulți ar alege o hotă obișnuită decât una scumpă, dar de cele mai multe ori prețul e justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Teka DEP 90, hotă șemineu pe inox

Montarea acestui model se face diferit comparativ cu cea a altor modele. Culoarea are un rol important dacă vă doriți eleganță în bucătărie și e bine să aveți aparate pe aceleași culori. Oferă trei trepte de putere, filtre metalice, turbină cu 2 circuite de aer, 2 becuri puternice și se poate cum să eliminați mirosul.

Cu alte cuvinte, unele aparate au sistem eliminare prin reciclare și evacuare. Acesta e unul dintre acele aparate iar pentru a recicla e nevoie de un filtru special. Evacuarea se face prin burlan, adică e modalitatea standard. Capacitatea de evacuare diferă în funcție de cum alegeți dar în medie e de 475 mc/h. E bine să citiți manualul său înainte de instalare și folosire deoarece conține informații care vă pot fi de folos (în special dacă nu ați mai avut o așa hotă).

Plusuri: becurile sale iluminează destul de bine (40 W fiecare), e elegantă, putere de absorbție bună și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Teka DEP 90 e una din multele hote de tip șemineu de pe piață și nu e nevoie neapărat să optați pentru acesta, însă fiecare oferă ceva diferit (de exemplu, designul nu are cum să fie același la toate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu