≡ Meniu

Teka DG3 60, hotă șemineu pe inox/sticlă

Hota Teka DG3 60 e una specială deoarece vă oferă posibilitatea să eliminați aburul/mirosul prin evacuare sau reciclare. Poate că acest brand nu vă spune multe, însă are o experiență destul de îndelungată în domeniul electrocasnicelor. Oferă și alte tipuri de electrocasnice, dar la ora actuală nu sunt așa de multe, dar tot aveți din ce alege. Soluțiile oferite nu se adresează oricui, deoarece au dotări superioare. Dacă nu ați mai văzut acest model, v-am pus o poză cu aceasta mai jos.

Prețul său e destul de mare pentru o hotă însă nu se poate compara cu oricare alta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Teka DG3 60, hotă șemineu pe inox/sticlă

E un model cu un design modern și sticla aceea îi dă un plus de eleganță, unele au doar suprafața colorată pe inox. Oferă trei trepte de putere dar și cea Turbo. Are turbină cu 2 circuite de aer, motor din tablă pentru blindaje, filtre metalice pentru grăsime, indicator de saturare a filtrelor, 2 becuri de halogen, control electronic, timer, un motor de 230W, capacitate de evacuare de 780-1200 mc/h. Această capacitate ține de cum folosiți hota și ce treapta alegeți dar în medie evacuează destul de bine – 880 mc/h (mult peste medie).

La instalare e bine să țineți cont de detaliile din manualul său, adică e bine să țineți cont de dimensiuni. Oricum, nu are o lățimea mai mare decât cea a unei hote obișnuite (aceasta are 50 cm). Nivelul de zgomot e unul corespunzător și ține de treapta aleasă.

Plusuri: performanțe mari, eleganță, fiabilitatea, ușor de instalare, becurile sale iluminează bine, 2 moduri de extragere a mirosului/aburului etc.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Teka DG3 60/90 e o alegere foarte bună pentru cei ce gătesc mult și des deoarece e performantă. Dacă aveți un aparat cu plită mare, atunci e nevoie și de o hotă corespunzătoare. Dacă vi se pare prea scumpă, nu vă oprește nimeni să alegeți una mai simplă ori chiar clasică (să nu aibă formă de șemineu). Dacă vreți să vă faceți o bucătărie nouă, e bine ca restul aparatelor să fie tot pe inox și incorporabilele oferă mai multe opțiuni sau dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu