≡ Meniu

Teka DW 4 53 FI, mașină spălat vase 9 seturi

Pentru cei interesați de o mașină de spălat vase nemțească recomand acest model Teka DW 4 53 FI. E un electrocasnic incorporabil (complet) care are cuva făcută din inox și e dotat cu numeroase programe printre care se numără cel rapid de 30 minute. E destinat celora care au multe vase de spălat întrucât are o capacitate de 9 seturi.

Nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, datorită faptului că vorbim de Teka (un brand originar din Germania) eu zic că-și merită banii. La alte modele există posibilitatea de a extinde garanția, dar la acesta nu există așa ceva în acest model.

Teka DW 4 53 FI, mașină spălat vase 9 seturi

Din poza care am pus-o mai sus se poate vedea că vorbim despre un aparat simplu ca aspect și funcționalitate. Poți observa că panoul de comandă e unul ascuns așa încât să nu deranjeze vizual.
Specificațiile care cred că te vor interesa la acest model sunt faptul că au un număr mare de programe (6 mai exact), consumul redus de energie (1 kWh per ciclu) și de apă. Capacitatea de nouă seturi e și ea una foarte importantă deoarece așa nu va trebui să speli de mai multe ori.
Poate că te interesează dacă are un nivel de zgomot mare, iar răspunsul ar fi că nu e deloc un aparat zgomotos deoarece nivelul e de 49 dB.

Plusurile modelului acesta ar fi că e un produs făcut de un brand ok (din Comunitatea Europeană), numărul ok de programe (programul rapid te va ajuta să faci economie de resurse atunci când vasele nu sunt prea încărcate).
Ca minusuri aș menționa că nu are Fuzzy Logic (acea caracteristică legată de senzori care detectează cantitatea și adaptează consumul de resurse) și o clasă energetică mai bună decât A.

Acest aparat se adresează celora care nu vor să piardă timp prețios cu spălatul de vase ori care au un restaurant și un vor să plătească pe cineva care să spele vasele.
Deci, modelul acesta nu doar te va ajuta să faci economie de timp, ci și de bani.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Florentin

    Daca Teka este Brand German atunci Mercedes este brand japonez-chinez-thailandez-marocan-pakistanez….

    TEKA- SPANIA 100 % brand….mai documenteazate

Lasă un comentariu