≡ Meniu

Teka HL 45.15, cuptor incorporabil multifuncțional

Pentru cei interesați de un cuptor incorporabil recomand acest Teka HL 45.15 deoarece vine cu o capacitate mare de 59 litri care te va ajuta să gătești mâncărurile preferate. Vorbim despre un model cu alimentare electrică, iar acest lucru te va ajuta în principal la o coacere uniformă, dar și la o gătire mai sănătoasă deoarece nu are loc o ardere de gaze.

Costul e unul modic deoarece aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi. Celora care prețul li se pare mare trebuie spus că brandul care face acest cuptor e unul nemțesc, iar calitativ se apropie de Bosch…poate că-l și depășește la unele capitole.
Eu zic că-și justifică prețul întrucât are două cavități, lucru vizibil și din imaginea de alături. Capacitatea totală e împărțită între acestea două, iar avantajul ar fi că puteți prepara pizza și o prăjitură fără ca mirosurile să se combine.

Teka HL 45.15, cuptor incorporabil multifuncțional

Modelul acesta de la Teka e unul care vine cu două cuptoare… sau mai bine spus cu două cavități. Cea superioară e una mai mare de 40/48 litri, iar mâncarea poate fi preparată cu ajutorul a 5 programe și a 4 nivele de gătire. Cavitatea inferioară e una de 19/31 litri care are 4 programe și e făcută din inox.
Multă lume e înspăimântată de cuptoarele pe curent deoarece le e frică de consumul de curent. În cazul acestui model e vorba despre un consum foarte mic de curent dovedit de clasa A de eficiență energetică.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, că are o capacitate mare, diferitele accesorii incluse în pachet și numărul mare de funcții.
Nu era rău dacă avea o capacitate mai mare.

Concluzia mea legată de acest cuptor e că e unul foarte bun pentru cineva interesat de un aparat de o foarte bună calitate care să poată fi utilizat acasă ori într-un restaurant.
Dacă sunteți interesat de grill atunci trebuie știut că aparatul e unul dotat cu așa ceva, iar această funcție te va ajuta să prepari vinete ori diferite legume care pot fi făcute doar pe grill.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu