Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

TEKA TKX3 1060, mașină de spălat nemțească

TEKA TKX3 1060 e un electrocasnic de la un brand nemțesc, iar lucrurile prin care se laudă sunt faptul că e slim, capacitatea mare de 6 kilograme și prezența sistemului Fuzzy Logic. Cu un astfel de electrocasnic o să faceți economii impresionante de electricitate deoarece are clasa A++.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și spală excelent o capacitate de până în 6 kilograme. Alături am pus o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Se poate vedea că are un display mare de tip digital așa încât să vedeți diferite informații.

TEKA TKX3 1060, mașină de spălat nemțească

Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul redus de 58 decibeli la spălare și 74 la centrifugare.
Consumul de resurse (că e apă, detergent sau curent) e unul mic întrucât acest model vine cu Fuzzy Logic și clasa A++ de eficiență energetică (consum de 0,93 kW/h în program standard și 173 kW/an). Economie mare se poate face utilizând și programul rapid de 15 minute pentru rufe care nu sunt chiar așa de murdare.
Cele 1000 rotații pe partea de centrifugare vă vor ajuta să spălați bine și ca hainele să fie stoarse mai bine.
Având 16 programe putem spune că indiferent de țesătură vom avea o spălare excelentă.
Poate că sunteți interesați despre Fuzzy Logic și trebuie să vă spun că e un sistem care detectează încărcătura, iar în funcție de aceasta aparatul își adaptează resursele. Deci, dacă aveți o cuvă încărcată doar la jumătate atunci aparatul o să folosească pe jumătate resurse.

Printre lucrurile care le apreciez la acest model ar fi consumul redus de resurse, că nu ocupă mult loc (e un model slim), tehnologiile incorporate și că nu e un aparat gălăgios.
Contra achiziției ar fi faptul că nu are Eco Bubble. Lipsa acestei caracteristici nu e așa de importantă deoarece are multe lucruri care compensează.

Deci, dacă ești interesat de un electrocasnic realizat în Germania atunci acest model ar fi recomandarea mea. Vine cu o fiabilitate excelentă, iar garanția standard e de 3 ani (cu un an mai mult decât în mod normal).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu