≡ Meniu

Termeni

Termeni și condiții de utilizare – Condiții generale de utilizare:

Utilizarea site-ului uberdealz.ro (denumit site) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de utilizare de către cititor (denumit utilizator). În momentul când acest site e accesat de utilizator, acesta din urmă trebuie să accepte în totalitate termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care termenii și condițiile nu sunt acceptate atunci utilizatorul trebuie să iasă de pe site.
Facem eforturi pentru a oferi informații cât mai corecte, însă uneori se pot strecura mici erori cum ar fi poza, prețul ori unele detalii tehnice. Datele/informațiile oferite de acest site au caracter informativ și pentru a vedea caracteristicile complete ale unui produs vă invităm să vizitați linkul (în fiecare articol există linkuri de referință) către un site (pagina producătorului, furnizorului, magazin online etc) care are detaliile tehnice complete.

Politica de confidențialitate – Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul nu colectează date cu caracter personal. Datele colectate de la utilizator pentru a afișa un comentariu ori pentru abonare nu se desfășoară în cadrul unui sistem de evidenţă și nu pot fi accesate.
În cazul în care optați să comentați atunci datele introduse vor fi prelucrate de un terț în scopul moderării comentariului și evitării spamului. În timpul trimiterii unui comentariu e plasat un cookie așa încât să nu trebuiască să introduceți altă dată datele necesare comentării. În cazul în care opțati să vă abonați, datele introduse vor fi prelucrate de un terț.

Materialele de pe acest site (de la poze, texte, baza de date etc) sunt proprietatea UberDealZ și este interzisă copierea lor.

Site-ul își rezervă dreptul de a actualiza în orice moment această pagină fără a notifica utilizatorul.