Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Tesla 40S306BF, model de 101cm cu tuner HD

Dacă ești interesat de un televizor simplu atunci îți recomand modelul Tesla 40S306BF întrucât e un model sârbesc cu rezoluție Full HD, tuner digital triplu și panel IPS. Se adresează celora în căutarea unui televizor de calitate și ușor de folosit.
Evident că gama de televizoare Tesla e mult mai mare, însă în România doar acesta e disponibil.

Modelul 40S306BF vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care oferă o imagine foarte clară mulțumită panelului de calitate, rezoluției ridicate și tunerului HD.

Tesla 40S306BF, model de 101cm cu tuner HD

Pro

Diagonala lui Tesla 40S306BF e una de 40 inci (101 centimetri… cu aproximație), iar datorită acestui lucru o să poți vedea filme la o dimensiune bună așa încât să nu pierzi nimic.
Imaginea e de calitate nu doar pentru că are o diagonală mare, ci și pentru că are rezoluție 1920×1080 pixeli. În acest fel putem vedea filme la calitate HD și Full HD. Printre fișiere le care le poate reda playerul integrat se numără *.mkv și *.avi. Deci, poate reda cele mai importante fișiere.
Brandul producător nu are legătură cu mașinile Tesla, dar are o foarte lungă istorie. televizoare Tesla existând încă dinaintea rezoluției.
Poate fi montat pe un suport TV compatibil Vesa 200×200. Eu zic că acest aspect e foarte important deoarece diagonala e mare, iar montându-l pe perete mai eliberăm din spațiu.

Contra

Conform unui cumpărător aceste TV nu poate reda dts, dar nu zic că e o problemă prea mare.
Într-o eră digitală și smart acest televizor e unul non smart. Nu e o problemă majoră deoarece poate fi transformat în smart printr-un Chromecast.

Concluzie

Pentru cei interesați de un televizor ușor de folosit și care să afișeze o imagine cât mai clar posibilă recomand acest model. Tesla e un brand renumit, dar prea puțin cunoscut de cei mai tineri. Poate că dacă vor aduce mai multe televizoare acest brand va fi mai cunoscut în țara noastră.
Alături am pus o prezentare a acestui model. Clipul e realizat de un cumpărător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu