≡ Meniu

Tigăi Jamie Oliver by Tefal de la 69 lei

Toată lumea îl cunoaște pe faimosul bucătar Jamie Oliver care îi învață pe alții cum să gătească. Dar, nu ești un bucătar bun dacă nu ai și niște „unelte” pe măsură. Astfel, pentru cei interesați de o tigaie bună recomand această tigaie Tefal Jamie Oliver, Inox, 24 cm care acum e la ofertă.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Poate că uni vor spune că are un preț prea mare, dar dacă faimosul bucătar își pune numele pe ea atunci înseamnă că e bună. Și oricum, așa ceva îți cumperi pentru totdeauna.

tigai-jamie-oliver-by-tefal

Alte ustensile marca Jamie Oliver găsești aici.

Modelul cu diametru de 24 inci are o înălțime de 11 centimetri. La interior această tigaie e una neaderentă și are indicator de temperatură (Thermo Spot).
Foarte interesant e că această tigaie e compatibilă inclusiv cu plitele pe inducție.

Ar trebui să cumperi o astfel de tigaie deoarece e dotată cu mâner ergonomic, iar materialul din care e făcută la exterior e inox (cea mai bună calitate). Tigaia nu e făcută complet din inox,  baza acesteia fiind făcută din aluminiu așa încât căldura să fie distribuită uniform.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Jucu

    Eu intru foarte mult pe site-uri straine si chiar zilele trecute am vazut o reclama la aceste tigai. Ma bucur ca asa ceva se vinde si in Romania deoarece sunt produse de calitate.

Lasă un comentariu