Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Top mașini spălat rufe – cele mai bune modele

Mașina de spălat e un electrocasnic care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie, iar din această cauză m-am gândit să fac un top al acestora pentru a vă oferi niște recomandări. Am făcut două topuri cu mașini de spălat rufe, unul cu cele mai bune modele ieftine și celălalt cu cele mai bune modele premium.

Asta deoarece cumpărătorii sunt de două feluri: i) cumpărători premium – cei care vor cel mai bun aparat (adică să aibă cât mai multe dotări) și ii) cumpărători la buget (se orientează înspre modele cât mai ieftine, dar care să nu fie lucruri de cacao, deci aparate ieftin și bune).

Cele mai bune modele premium

În general modelele premium au multe dotări cum ar fi rezistență foarte durabilă, consum redus de curent (clasa A++ sau A+++), multe programe, program rapid, spălare ecologică (Eco Bubble sau ceva de genul și altele.

none
none

Cele mai bune modele ieftine

Evident că există mașini mai ieftine decât acestea, dar m-am uitat să fie și bune, adică să aibă consum redus de curent și dotări utile. Degeaba o mașină costă 400 lei și are clasa B de eficiență energetică pentru că în timp o să vă consume foarte mult curent și mai plătiți aparatul de câteva ori prin facturi mari la curent. Deci, mai bine luați un aparat eficient energetic (chiar dacă are un preț de circa 1000 lei) cu clasa A+ sau mai bună, iar în acest fel vă recuperați banii prin facturi mici la curent.

none
none

Deci, când vă cumpărați un astfel de aparat e bine să vă uitați la clasa de eficiență energetică, iar dacă nu aveți prea mult loc pentru uscat atunci ar fi bine să vă luați un model cu uscător incorporat.
Oricum, achiziția depinde foarte mult și de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, dar trebuie să țineți cont și că un astfel de produs îl folosiți și 10-20 de ani. Deci, nu cred că ar trebui să vă zgârciți întrucât costul e similar cu cel al unui smartphone.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu