≡ Meniu

Toshiba 22L1333G, televizor de 56 cm

Toshiba 22L1333G e un aparat TV al anului 2014 care se evidențiază printr-o diagonală de 22 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli. La televizoare așa mici e oarecum deosebit să aibă o rezoluție așa mare. Eu aș cumpăra un televizor precum acesta dacă aș avea o cameră mai mică și dacă aș vrea să-l folosesc pe post de monitor. Poți să-l utilizezi ca monitor deoarece are HDMI, însă pentru ca imaginea de pe PC să se vadă bine trebuie să setezi PC la HDMI (în setările TV-ului).

Costul de achiziție e unul mic deoarece acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor cu diagonală ok și care are tuner digital dublu (în România o să vă fie util doar cel DVB-C deoarece televiziunea digitală e doar la cablu).

Toshiba 22L1333G, televizor de 56 cm

Specificații care te-ar interesa la acest televizor ar fi ecranul cu diagonală de 56 inci, rezoluția mare de 1920 x 1080 px, disponibilitatea tunerului digital și că are port HDMI. Din păcate are doar un port HDMI, dar eu zic că e suficient. Iar, pentru conectarea unui stick USB are și port USB, mai exact două la număr.
O să vedeți pe site-urile magazinelor că e specificat faptul că are 100Hz, dar acei Hz sunt software pe când televizorul are 60Hz.

Plusurile unui model precum acesta ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, fiabilitatea (vine de la un nume cunoscut și nu de la un noname) și faptul că e ușor de folosit.
Din păcate nu e vorba de un televizor smart, dar acest lucru poate fi schimbat dacă utilizați un media player de aici.

Deci, dacă vrei un televizor care să fie un aparat 2 în 1, adică televizor și monitor atunci ți-aș recomanda acest aparat. Utilizarea sa nu e deloc complicată, motiv pentru care ar fi un televizor perfect pentru vârstnici. Iar, dacă te deranjează că nu are diverse facilități pe partea soft atunci poți lua un player cu Android ori ceva de genul. Oricum, dacă o să conectezi laptopul la el atunci nu o să mai ai nevoie de soft smart. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu