≡ Meniu

Toshiba 22L1334G, televizor alb de 56 cm

Toshiba 22L1334G e unul dintre puținele televizoare care mai sunt pe culoarea albă, iar la acesta există o alternativă pe negru. Pe partea de sunet are tehnologii destul de bune și caracteristicile de imagine sunt corespunzătoare pentru un televizor al anului 2014. Dacă nu vă place ce oferă acest televizor și nici nu vă prea uitați la TV, atunci un monitor ar fi ideal în special dacă preferați să vedeți filme de pe internet. Mai toate televizoarele au un player multimedia integrat iar interfața e cu USB.

Dacă nu vă place cum arată, atunci puteți alege altă serie sau un televizor de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba 22L1334G, televizor alb de 56 cm

Acest producător oferă soluții fiabile și tehnologiile prezente sunt conforme cu piața. Nu are funcții Smart dar are specificații tehnice foarte bune pentru dimensiunile sale. Ecranul de 56 cm sau 22 inci oferă o densitate a pixelilor destul de bună datorită rezoluției 1080p. Pe partea de sunet are două difuzoare de 2.5 W fiecare, Virtual Surround Sound și Dolby Digital Plus. Un sistem home cinema sau un sistem audio simplu poate oferi o sonorizare mai puternică.

Sunt puține televizoare care oferă player multimedia la fel de funcțional ca unul extern sau un sistem audio integrat performant (cu subwoofer și toate cele). Nu-i lipsesc porturi cunoscute (HDMI, USBuri, intrare PC) iar pentru o funcționalitate superioară, un media player extern e soluția dar mai simplu e să aveți un laptop sau desktop în apropiere. Rata de refresh e foarte importantă dar acesta e un televizor mic și 100 Hz e suficient, prin cablu HDMI (PC), nu e nevoie de o rată de refresh mare.

Plusuri: imagine Full HD, două USBuri, HDMI, design elegant pe alb și rată de refresh bună.
Minusuri: nu sunt.

Toshiba 22L1334G e o alegere bună pentru cei care vor calitate la un preț mic și nu sunt interesați să aibă un ecran prea mare. Ținând cont de dimensiunile sale, poate fi pus în bucătărie, în dormitor sau oricare altă cameră mai mică. Televizoarele se aleg în funcție de mărimea camerei sau de distanța de vizionare. Pentru o sufragerie mare și o distanță de vizionare de 3-4 metri, un televizor de 81 cm ar fi perfect (depinde de preferințele fiecăruia).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu