≡ Meniu

Toshiba 24E1533DG, aparat de 61 centimetri

Toshiba 24E1533DG e un televizor de 61 centimetri care are rezoluție HD și tuner digital dublu așa încât să poți vedea emisiuni TV la calitate excepțională… dacă ai și un abonament TV de tip HD.
Se adresează persoanelor interesate de un televizor care să nu fie prea mare, dar care să afișeze o imagine de foarte bună calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine și care are incorporate o mulțime de dotări utile.
Din poza alăturată poți vedea mai bine cum arată acest televizor de la Toshiba.

Toshiba 24E1533DG, aparat de 61 centimetri

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu ecranul de 24 inci (61 centimetri cu aproximație), rezoluția 1366×768 pixeli și unghiurile de vizibilitate ok.
Vine cu mai multe porturi, iar printre acestea se numără două HDMI-uri, intrarea PC, intrarea pentru antenă și faptul că are un USB (acesta e pentru playerul multimedia integrat).
Mulțumită porturilor amintite mai sus (HDMI și intrarea PC) acest televizor e unul care poate fi utilizat pe post de monitor.
Greutatea aparatului e una nu prea mare deoarece vorbim despre 3,5 kilograme, iar acest lucru ne va ajuta să montăm mai ușor aparatul pe un suport. 😉

Plusurile modelului acesta ar fi că vine la un cost de achiziție accesibil, că arată bine, că poate fi montat pe perete (are compatibilitate Vesa 100×100) și că are o clasă de eficiență ok (consumul de curent e unul redus de 20W).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și nici soft smart. Aceste două lucruri nu sunt chiar așa de importante întrucât de la o anumită distanță nu mai faci diferență între HD și Full HD, iar dacă vrei soft smart atunci poți conecta un player cu Android ori ceva de genul.

Deci, dacă ești interesat de un televizor simplu, dar care să arate bine și să poată afișa posturi la calitate HD atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Evident că funcționalitatea sa poate fi extinsă prin conectarea unui player extern cu Android.
Vă dați seama că fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică că 3 ori 4 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu