≡ Meniu

Toshiba 24W1333G, TV non smart din 2015

Toshiba 24W1333G e un televizor cu diagonală de 60 cm (transformare aproximativă din 24 inci) de la un brand cunoscut și care te respectă. Imaginea afișată e una clară datorită a mai multor factori printre care aș enumera rezoluția, unghiurile de vizibilitate bune și disponibilitatea tunerului HD.
Un televizor precum acesta se adresează în principal celora care vor ceva simplu pentru bucătărie ori pentru a face cadou unor persoane vârstnice. Chiar dacă nu-i smart nu trebuie să vă faceți probleme întrucât cu ajutorul unui player de aici puteți să beneficiați de toate facilitățile unui televizor smart.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand ok. Datorită acestui lucru beneficiem de o fiabilitate foarte bună susținută de garanție și de posibilitatea extinderii garanției.

Toshiba 24W1333G, TV non smart din 2015

Ecranul aparatului e unul de 60-61 centimetri, iar rezoluția sa e una de 1366×768 pixeli. Aceste două caracteristici împreună cu unghiurile de vizibilitate de 176/176 grade fac ca aparatul să fie unul foarte bun pentru filme. De exemplu o să poți vedea filme de pe un laptop dacă o să conectezi laptopul prin HDMI la TV.
Dacă vrei să mai eliberezi din spațiul din cameră atunci poți să-l poți pe un suport compatibil Vesa 75×75 care-l poți achiziționa de aici.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine și că afișează o imaginea de foarte bună calitate. Nu trebuie neglijată nici prezența tunerului TV care e unul dublu de tip DVB C și T.
Contra ar fi că nu are o rezoluție mai mare, adică 1920×1080 pixeli, dar asta nu e un lucru esențial întrucât de la o anumită distanță nu mai deosebești HD de Full HD.

Per ansamblu acest model e unul foarte bun la filme și posturi TV calitate digitală. Toată lumea se orientează înspre aparate care au consum de curent cât mai mic, iar acesta e un astfel de aparat întrucât are consum de 24W, adică foarte puțin.
Pentru vizionarea diferitelor fișiere multimedia acest televizor e unul foarte bun deoarece are port USB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu