≡ Meniu

Toshiba 24W1534DG, televizor de 60cm pe alb

Toshiba 24W1534DG e un televizor de 60 centimetri (transformare aproximativă din 24 inci) pe care poți urmări diferite posturi TV, chiar și în calitate HD deoarece are rezoluție 1366×768 pixeli și tuner digital dublu.
Diagonala e una medie, dar pentru a nu ocupa prea mult spațiu poate fi montat pe un perete întrucât e compatibil Vesa 75×75.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu e smart, dar care poate fi utilizat precum un monitor.
Modelul acesta arată foarte bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Îți dai seama că în ziua de azi nu găsești prea multe televizoare de culoare albă.

Toshiba 24W1534DG, televizor de 60cm pe alb

Pe partea de caracteristici acest televizor e unul cu ecran de 60 centimetri care are rezoluție HD și unghiuri de vizibilitate 178/178 grade. Deci, e un ecran IPS care nu oferă doar unghiuri de vizibilitate extreme, ci și imagini de calitate superioară.
Pentru conectarea diferitelor aparate acesta vine și cu porturi multiple cum ar fi HDMI, D-Sub și USB. Prin primul port poți conecta un laptop ori o cameră video. Chiar dacă are tuner digital dublu, televizorul are doar o intrare de antenă.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că vine cu multiple porturi, că vine de la un brand ok și unghiurile de vizibilitate ok.
Contra ar fi lipsa softului smart și că nu are rezoluție Full HD. Lipsa acestei rezoluții nu știu cât de important ar fi întrucât de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre HD și Full HD.

Deci, dacă te interesează un televizor care să afișeze o imagine de calitate superioară din diferite surse atunci îți recomand acest model. Evident că există și alte modele similare cu acesta de la alte branduri, dar eu recomand Toshiba datorită vechimii în branșă.
Un alt avantaj ar fi că are un consum energetică foarte mic de 18W. E foarte bine să alegi aparate de acest gen (adică aparate care au un consum mic de curent) întrucât în ziua de azi totul trebuie conectat la priză și dacă nu are o clasă energetică ok atunci te vei trezi cu facturi mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu