≡ Meniu

Toshiba 29P1300DG, televizor de 72 cm

Toshiba 29P1300DG e un televizor LED simplu adică care nu are tehnologie 3D sau funcții Smart. Cu alte cuvinte, e un model de tip Non Smart destul de reușit iar dacă vreți ceva mai multe funcții, vă recomand un media player extern. Dacă nu vă place acest model, atunci vă recoamdn o altă serie sa un alt model.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba 29P1300DG, televizor de 72 cm

E un LED de tip Non Smart TV din gama 2014 care aduce caracteristici reușite. Difuzoarele sunt puternice și pentru o sonorizare mai bună, puteți conecta un sistem home cinema. Ecranul de 72 inci are o imagine HD ready, contrast dinamic modest, unghiuri de vizibilitate bune etc. Are doar portul video e HDMI care e cel mai bun și cel VGA nu e la fel de bun deoarece limitează calitatea video. Nivelul de consum e undeva la 40 și care e cel maxim. În pachet e inclusă telecomanda care e standard la mai toate televizoarele.

Plusurile acestui model sunt: port HDMI, difuzoare puternice, arată bine, fiabilitate și imagine clară. Minusurile sale sunt puține iar la acest preț.

Toshiba 29P1300DG e un televizor care îl puteți pune oriunde deoarece nu e foarte mare și imagine mi se pare suficient de bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu