≡ Meniu

Toshiba 32E1633DG, televizor clasic cu ecran plat și tuner digital

Toshiba 32E1633DG e un televizor al anului 2016 fără tehnologie smart, dar cu rezoluție HD și tuner digital dublu. Se poate transforma în smart TV cu ajutorul unui player multimedia cu Android, dar nu știu dacă doriți acest lucru.
Se adresează celora care vor un TV simplu, deci cred că ar fi cadoul ideal pentru părinți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand de încredere și ne garantează că achiziționăm un aparat cu fiabilitate ridicată.
Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model de culoare neagră. Puteți observa că rama sa e una destul de subțire, iar dacă-l puneți pe un perete atunci o să ziceți că e tablou.

Toshiba 32E1633DG, televizor clasic cu ecran plat și tuner digital

Rezoluția aparatului e una ok, adică de 1366×768 pixeli, iar acest lucru va facilita vizionarea posturilor HD și a filmelor la această calitate.
Stă bine la capitolul conectori deoarece are o sumedenie, printre care aș aminti două HDMI-uri, un USB și D-Sub pentru conectarea la PC.
În cazul în care doriți să-l puneți pe un perete atunci trebuie știut că e compatibil Vesa, iar în acest fel se poate monta pe perete.
Având un ecran de 32 de inci (aproximativ 80 centimetri) are un consum redus de curent, mai exact de 29W. Datorită acestui fapt e bine să treceți pe televizoare LED (precum acesta) de la vechiul model cu tub catodic.

Pentru achiziția modelului de față ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, diagonala generoasă, posibilitatea montării pe un suport, că are multe porturi, tuner-ul HD și sunetul stereo.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD și unghiuri de vizibilitate caracteristice panel-urilor IPS.

Deci, dacă vrei un aparat la care să poți urmări emisiunile preferate la calitate HD atunci acest Toshiba ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți să vă schimbați vechiul televizor cu unul modern ușor de folosit atunci modelul 32E1633DG ar fi recomandarea mea. O să vă ajute să vedeți imagini la cea mai bună calitate, iar pe parcursul utilizării sale o să vă recuperați banii. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu