≡ Meniu

Toshiba 32E2533DG, TV cu tuner digital și panel de calitate

Toshiba 32E2533DG e un televizor care se adresează celora interesați de ceva de calitate la un preț mic. Nu vine cu rezoluție Full HD ori soft smart, dar te va ajuta să vizionezi filme HD și canale HD deoarece are tuner digital dublu. Diagonala sa e destul de mare și de aceea cred că te vei folosi de facilitatea de a-l monta pe perete prin intermediul Vesa 400×200 (vezi aici suporturi TV compatibile).

Nici nu aș putea spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual. Dacă vrei să ai soft smart pe el atunci poți achiziționa un media player cu Android.

Toshiba 32E2533DG, TV cu tuner digital și panel de calitate

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul de 32 inci, cu rezoluția aproape HD și cu faptul că are un panel care are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.
Consumul de energie nu e prea mare, iar mulțumită acestui lucru o să avem parte de facturi mai mici la curent.
Poți conecta multiple aparate la el deoarece are port HDMI (mai exact două la număr), iar pe acestea poți pune un laptop ori un sistem audio. Că tot am zis de audio trebuie să spun că acest model are un sunet decent. Oricum, nu ne putem aștepta la mare lucru de la un televizor subțire.
Întrucât are mod hotel o să poți să-l folosești chiar și în scop comercial, deci nu numai personal.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand ok, că e ușor de folosit și că afișează o imagine de foarte bună calitate.
Contra cumpărării unui aparat precum acesta ar fi că nu are rezoluție Full HD, că nu are soft inteligent și că telecomanda nu e prea avansată.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii, însă l-aș recomanda mai mult celora care vor ceva pentru camera copiilor ori pentru părinți. Nu prea e un TV în tendințe întrucât nu are funcții avansate și nici hardware prea capabil (îi lipsește rezoluția 4K, mai multe porturi precum și porturile de rețea).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu