≡ Meniu

Toshiba 32L1533DG, TV cu rezoluție Full HD și tuner digital

Pentru cei neinteresați de un televizor smart recomand modelul Toshiba 32L1533DG, acesta fiind un model non smart cu ecran 81 centimetri și tuner digital dublu. Rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli, iar acest lucru înseamnă că poți viziona filme Blu-ray fără pierdere de detalii. Are integrat un player multimedia, iar dacă vreți ceva mai bun cu Android atunci ar fi bine să vă orientați înspre un media player precum V5 Rikomagic.

Televizorul 32L1533DG vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor bun la filme HD și Full HD. Normal că poate fi montat pe un perete prin intermediul Vesa 200×100, iar suporturi compatibile găsiți aici.
Din punct de vedere vizual arată bine, acest lucru putând fi văzut de alături. Poți vedea că are un design nou în comparație cu cel al generațiilor anterioare.

Toshiba 32L1533DG, TV cu rezoluție Full HD și tuner digital

Pe partea de caracteristici acest TV se evidențiază prin faptul că are ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli, că are diagonală de 81 centimetri și tuner digital dublu. Acest tuner vă va permite să vedeți posturi TV la calitate HD, adică mult mai bună.
Pentru conectarea diferitelor aparate acesta e dotat cu un port USB, intrare PC și două HDMI-uri. Pentru conectarea unul laptop ar fi o idee bună să vă folosiți de unul dintre porturile HDMI.
Imaginea afișată de TV nu e de calitate numai datorită rezoluției, ci și faptului că are refresh soft de 200 Hz.
Comandarea sa se realizează de la o telecomandă, iar dacă o să luați un player atunci se va putea controla de la telecomanda lui.

Printre lucrurile pe care eu le apreciez la un astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că vine cu multiple porturi și că e făcut de un brand de calitate.
Nu apreciez că nu are soft smart, dar acest lucru poate fi „tratat” cu ajutorul unui player media cu Android.

De final pot spune că acest model e unul bun pentru acele persoane interesate de un aparat la care să poată beneficia de abonament HD ori la care să vadă filme Full HD.
Poate fi cumpărat și pentru o pensiune/hotel întrucât are mod de hotel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu