≡ Meniu

Toshiba 32P1400, televizor HD cu 100 Hz

Toshiba 32P1400 face parte din segmentul mijlociu al modelelor non-Smart. Televizoarele non-Smart sunt destul de puține și, în general, sunt cele mici. Are o funcționalitate limitată și pentru mai mult e nevoie de un Smart TV ori de un media player. Are un player integrat însă nu se compară cu unul extern deoarece cel extern stă mai bine la capitolul suport media. Există media playere care au chiar și Android ori tehnologie 3D, dar pot fi cam sofisticate pentru cei care nu sunt pasionați de tehnologie.

Alternative sunt cele cu imagine mai bună dar poate că nici nu preferați conținut 1080p, deci nu are sens să dați bani în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba 32P1400, televizor HD cu 100 Hz

Cu siguranță, caracteristicile de imagine ale unui televizor diferă de cele ale unui monitor. Un monitor de cel puțin 21 inci are imagine 1080p însă la televizoare cele de cel putin 81 cm au o astfel de imagine, dar există și excepții. Nu are funcții Smart iar un așa televizor era ceva mai scump dar nu cu mult. Dacă nu țineți la brand, veți găsi televizoare diferite chiar și FullHD. Depinde și pentru ce-l veți folosi, dar pentru vizionat posturi TV e satisfăcător.

Pe partea de imagine are: două difuzoare de 8 W fiecare și Bass Boost (un sistem audio extern e mai bun) . Rata de refresh trebuie să fie de cel puțin 100 Hz pentru noile televizoare dar ar fi indicat să fie cât mai mare. Tehnologiile de imagine trebuie să fie cât mai multe pentru ca imaginea să fie cât mai bună. Caracteristicile speciale sunt: sleep timer, on timer, Eco Auto Power Down și senzor pentru lumină ambientală.

Plusuri: are unghiuri de vizibilitate bune, senzor inteligent, port HDMI, calitate video superioară și sunet puternic.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Toshiba 32P1400 e unul destul de reușit din multe puncte de vedere, iar dacă vreți ceva diferit, trebuie un buget mai mare. Arată destul de bine și un design similar am văzut și la alte modele. Acesta a fost lansat anul trecut și să concureze lejer cu mai oricare alt model din acest segment.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu