≡ Meniu

Toshiba 32S3633DG, televizor cu funcție monitor

Toshiba 32S3633DG e un televizor de 81 centimetri al anului 2015 care se recomandă prin mai multe lucruri cum ar fi rezoluția de 1366×768 pixeli, unghiurile de vizibilitate extrem de bune, tunerul digital dublu, multitudinea de porturi și ușurința în utilizare. Televizoare precum acesta sunt adresate celora care vor ceva ieftin, dar capabil. Conform producătorului, acest model e unul smart, dar din păcate nu e specificat nimic legat de browser. Eu zic că nu ar trebui să vă bazați prea mult pe faptul că e smart deoarece e cam un soft elementar.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar eu zic că acest cost e unul foarte mic pentru ce poate. Da, am zic că partea smart nu e prea avansată, dar vine cu un panel de calitate superioară, multe porturi (două USB-uri și tot atâtea HDMI-uri) și cu posibilitatea de a fi montat pe un suport (deține compatibilitate Vesa 200×100).

Toshiba 32S3633DG, televizor cu funcție monitor

Ecranul televizorului are o diagonală de aproximativ 80 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci) și datorită rezoluției 1366×768 pixeli o să poți vedea pe el filme de calitate ori posturi la calitate HD.
Vine cu port LAN pentru conectarea la net, iar acest port poate fi utilizat în principal pentru actualizări de soft și conținut de pe Youtube.
Consumul de curent nu e unul mare deoarece vine cu o putere de 31W. Această putere e una corectă pentru un televizor așa de mare.

Vine cu multiple lucruri care l-ar recomanda, iar printre acestea ar fi compatibilitatea cu Vesa 200×100 (pentru montare pe perete), unghiurile de vizibilitate ok, tunerul digital dublu și multiplele porturi.
Din păcate nu are sistem Android și nici nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un aparat care să afișeze imagini de calitate ok și să nu coste prea mult atunci îți recomand modelul acesta. Nu e Samsung sau LG, însă e un aparat de top.
Vizual arată foarte bine și ne dă impresia că e un televizor premium, dar nu e așa. E un televizor cu dotări de bază pentru cei în căutarea a ceva calitativ și fiabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu