≡ Meniu

Toshiba 32W1534DG, televizor cu imagine HD și diagonală de 80 cm

Televizorul Toshiba 32W1534DG e unul nu prea dotat dar arată foarte bine și e performant. Poate că nu e cel mai mare dar e suficient de generos pentru o sufragerie de circa 15 mp. Oricum, alegerea televizorului corect se face în funcție de distanța de vizionare (mă refer la diagonala televizorului). E important și brandul atunci când achiziționați un astfel de gadget, iar de la acesta, toate televizoarele sunt fiabile. Designul e foarte reușit și suportul pentru masă are o formă ceva mai deosebită, astfel că televizorul are o stabilitate mai bună.

Poate fi cam scump comparativ cu alte modele cu caracteristici similare. Mă refer la cele de la alte branduri Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba 32W1534DG, televizor cu imagine HD și diagonală de 80 cm

Nu e un model Smart deci nu oferă prea multe dotări sau caracteristici speciale. Imaginea mi se pare bună dar pentru cât costă acest televizor cred că putea fi ceva mai bună adică să aibă măcar rezoluție 1080p. Acest model se adresează celor care nu vor să vizioneze filme 1080p și sunt mulțumiți de calitate 720p. Oricum, filmele 1080p sunt destul de mari pe când cele 480p și 720p sunt ușor de descărcat. Are un tuner TV clasic și pentru cei care nu știu e un model DVB-T/C.

Playerul integrat nu e cine știe ce, mai bune sunt cele externe deoarece au mai multe funcții și chiar porturi suplimentare. Pe partea de conectori are: slot CI+, două HDMI-uri, VGA, USB și altele. Nu are multe caracteristici speciale: EPG și mod hotel. Nici conținutul pachetului nu e generos, deoarece pe lângă televizor veți primi suportul pentru masă și telecomanda. Dacă doriți vreodată să-l montați pe perete, un kit compatibil e unul VESA 200 cu 100 mm, dar vă puteți orienta și după diagonala televizorului.

Plusuri: oferă un sunet decent, claritate, fiabilitate, design elegant și altele.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Toshiba 32W1534DG e un televizor care-l puteți pune în sufragerie deoarece nu e foarte mic. dacă alegeți unul non Smart, atunci puteți lua un player extern ori să folosiți PCul ori laptopul pentru redarea de conținut media. Nu e un televizor care l-ați putea folosi ca monitor deoarece nu vă avantajează rezoluția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu