≡ Meniu

Toshiba 40L2546DG, televizor non Smart cu imagine 1080p

Televizorul Toshiba 40L2546DG arată bine motiv pentru care am pus poza de jos, dar în realitate orice model de la acest brand arată mai bine. Poate că stativul nu a fost cea mai bună alegere a producătorului, dar fiecare are alte preferințe (poate vă plac mai mult cele cu două piciorușe). Oricum, se poate pune pe perete dacă aveți un kit de montare.

Dacă acesta e brandul vostru preferat și nu aveți un buget mare, puteți opta fie pentru cel de jos fie pentru unul de 81 cm, dar să fie cu aceea și rezoluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba 40L2546DG, televizor non Smart cu imagine 1080p

E un LED fără funcții Smart, dar nici nu putea avea în acest preț. Eu vă recoamdn doar cele cu sistem de operare deoarece mi se par mai bune, pe când cele fără sistem de operare au câteva funcții simple care nici nu-ți vine să le folosești. Orice TV poate fi folosit ca un monitor deoarece are porturile corespunzătoare.

Imaginea e bună nu doar pentru că are caracteristici tehnice corespunzătoare, ci și tehnologiile sunt foarte importante. Tunerul TV e unul destul de performant deoarece e de tip DVB-T/C/S/S2.

Pe partea de conectivitate are porturi HDMI, USB 2.0, VGA, Scart, căști, slot CI+ etc. În pachet sunt incluse următoarele: telecomandă, manual de utilizare și cablu de alimentare. Caracteristicile speciale sunt un plus pentru televizor și nu ar trebuie neglijate: timer, Panel Lock, Auto Format, No Signal Off și PVR Record (e nevoie de un mediu de stocare extern – hdd și stick USB). E destul de mare dacă e să-l comparăm cu un model de 81 cm sau unul CRT.

Plusuri: imagine Full HD, design elegant, poate fi pus pe perete, unghiuri de vizibilitate bune, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Toshiba 40L2546DG poate fi folosit ca monitor pentru vizionarea de filme ori chiar pentru jocuri. Se poate conecta la consolă deoarece are port HDMI și caracteristici tehnice de imagine bune. Dacă vă plac televizoarele Smart, atunci trebuie să aveți un buget mai mare și recomand unul cu sistem de operare (oferă mai multă funcționalitate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu