≡ Meniu

Toshiba 40T5435DG, televizor Smart 3D cu imagine de 102 cm

Televizorul Toshiba 40T5435DG e unul Smart cu tehnologie 3D care vi-l recomand datorită prețului. Nu prea se mai fac televizoare simple adică fără funcții Smart. Toți utilizatorii vor să fie conectați la internet pentru socializare, știri, conținut media etc. Poate că un televizor simplu ar fi mai ieftin, dar nu veți avea același număr de porturi. Televizoarele Smart vin cu multe HDMIuri și USBuri pentru conectarea diverselor gadgeturi sau periferice.

Dacă nu vreți neapărat un televizor de la acest brand atunci vă recomand unul de la Samsung sau alt brand la fel de cunoscut. Cu cât e mai avansată seria, cu atât veți beneficia de mai multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba 40T5435DG, televizor Smart 3D cu imagine de 102 cm

E un televizor LED cu funcții avansate și interfața sa poate fi observată din poza de sus. Nu e ca și cea a altor televizoare de la alte branduri deoarece nu e același sistem de operare. Dacă vreți ceva mai mult, trebuie un buget ceva mai mare. Tehnologia de imagine e LED care îmbunătățește calitatea dar și tehnologiile sunt importante. Are tehnologie de conversie a imaginii 2D-3D iar fără acei ochelari din pachet nu veți vedea 3D.

Pe partea de imagine are următoarele caracteristici tehnice: diagonală 102 cm, rezoluție 1920 cu 1080 pixeli, contrast dinamic mare, iluminare de 300 cd/mp, timp de răspuns de 8 ms, aspect lat, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și altele. Playerul integrat are interfață USB și software-ul îi permite să redea fișiere media. La capitolul conectivitate are următoarele: Scart, două USB-uri 2.0, patru HDMI-uri, component, slot CI+, WiFi, LAN etc. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: EPG, DLNA, browser web, teletext 1000 pagini.

Plusuri: are tehnologie wireless, arată bine, multe porturi USB, HDMI-uri, are incluși ochelarii speciali și altele.
Minusuri: nu are o interfață prea avansată.

Toshiba 40T5435DG e o alegere foarte bună pentru cei care vor mai mult decât un televizor. Clipul de jos e cu despachetarea acestui televizor și poate fi observat conținutul său. Din poza de sus vă puteți face o idee dar el arată mult mai bine în realitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu