≡ Meniu

Toshiba 42L7463, model 106 centimetri cu soft smart

Pentru cei interesați de un televizor de 106 centimetri recomand un televizor Toshiba 42L7463 care vine ca o alternativă la modelul 55L7463.
E un aparat TV care poate fi utilizat la filme, jocuri și posturi TV HD. Imaginea e una de cea mai bună calitate datorită unghiurilor de vizibilitate excelente, iar timpul de răspuns are și el un impact pozitiv, fiind unul de 5 milisecunde.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și are un soft atât de avansat încât poți naviga pe net cu browser-ul (Open Browser) și accesa diferite servicii online disponibile și în România.

Toshiba 42L7463, model 106 centimetri cu soft smart

Ecranul are o diagonală generoasă de 106 centimetri, iar rezoluția 1920×1080 pixeli e una optimă… în opinia mea. Poate că unii și-ar fi dorit Ultra HD, dar de la o anumită distanță nu mai faci diferența între aceste rezoluții.
Porturile sunt multe, mai exact 4 HDMI-uri și două USB-uri. Astfel, o să puteți conecta la aparat câte aparate doriți. La USB-uri se poate conecta harduri externe ori memorii USB, iar la HDMI poți conecta home cinema, laptop etc.
Conectarea la net se poate face prin intermediul LAN ori a wireless (dacă aveți și un router).
Tunerul integrat e unul foarte avansat și te va ajuta să poți folosi TV-ul chiar și pentru vizionarea posturilor TV de pe satelit fără a fi nevoie de un receptor.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că are suport 3D (ochelarii sunt incluși la pachet), mulțimea de porturi, imaginea de foarte bună calitate și tunerul digital triplu.
Contra ar fi că nu are soft Android. Nu e un minus prea mare deoarece un astfel de aparat îl folosim mai mult pentru filme și meciuri, nu pentru a intra pe net.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și să te ajute să ai parte de divertisment de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă acest model vă recomand clipul de alături care e unul foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu