≡ Meniu

Toshiba 55L7463, model Full HD cu soft smart

Toshiba 55L7463 e un televizor al anului 2015 care se evidențiază printr-un cost de achiziție minim, ecran mare și foarte multe facilități utile ori nu. Imaginea e de cea mai bună calitate mulțumită faptului că TV-ul are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli) și un contrast ok.
Modelul acesta e recomandarea mea pentru persoanele care vor ceva care să stea bine în living și să poată fi utilizat pentru divertisment din orice sursă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrată foarte multă tehnologie utilă. Conectarea sa la divertisment se poate face cu sau fără fir. De exemplu la net se poate conecta prin wireless și la un laptop prin WiDi.

Toshiba 55L7463, model Full HD cu soft smart

Pe partea de imagine beneficiază de un ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli, diagonală de 140 centimetri, soft avansat și suport 3D. Sunetul e și el unul calitativ deoarece vorbim despre suport DTS 5.1, Dolby Digital Plus și altele.
Vine cu multe porturi cum ar fi 4 HDMI, 2 USB, port LAN și wireless pentru net. Pentru a conecta un laptop la el e disponibil portul WiDi (o alternativă wireless la HDMI), dar și cel HDMI.
Am menționat că vine cu suport 3D, iar pentru vizionarea filmelor de acest tip au livrat la pachet chiar și patru perechi de ochelari 3D pasivi.
Luând în considerare faptul că are un ecran așa de mare, eu zic că un consum de 87W nu e deloc mare.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție deloc mare, că vine de la un brand ok, tehnologia integrată și posibilitatea conectării a mai multor aparate la el.
Contra achiziției ar putea fi lipsa doar lipsa 4K, dar asta nu e o problemă mare. Ziceam și la alte modele care au acest „feature” lipsă că de la o anumită distanță nu mai sesizezi

Deci, dacă te interesează un televizor avansat atunci îți recomand modelul acesta întrucât vine cu de toate și îți oferă acces la divertisment din diferite surse.
Modelul 55L7463 e unul foarte avansat, lucru sesizabil din imaginea de mai sus, dar și din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu