≡ Meniu

Toshiba C70-C-10J, laptop cu ecran HD+ și design alb

Toshiba C70-C-10J e un laptop din seria nouă Satellite C70-C și din numele său reiese că are un ecran mai mare. Poate fi conectat un televizor sau chiar monitor la el cu ajutorul acelei ieșiri video HDMI. Nu recomand prin VGA deoarece limitează calitatea video.

Dacă nu vă plac laptopurile pe alb, modelele pe negru sunt destul de multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba C70-C-10J, laptop cu ecran HD+ și design alb

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i5-5200U cu frecvență de 2.2 GHz și placă video HD 5500. Are doar o placă video deci nu e un model de tip office. Pentru gaming, e nevoie de un procesor cu frecvență mai mare și restul componentelor trebuie să fie corespunzătoare. Ecranul său e ceva mai mare decât cel standard, dar nu cu mult – 17.3 inci.

E bine să aibă cel puțin 4GB RAM pentru unele aplicații iar cei care vor mai mult, pot alege încă o plăcuță de 4GB. Se pot face upgrade-uri dar unele nu vor mări cu mult performanțele laptopului. De exemplu, nu vă de ce ați pune un hard mai mare, mai bine alegeți un SSD. Pe laptopurile ieftine nu veți găsi SSD-uri, dar se pot pune.

Are dotări bune pentru un gadget portabil și cu ele, acesta poate deveni un bun înlocuitor pentru un desktop. Bateria de 4 celule nu e foarte mare dar cred că poate oferi o autonomie de lucru destul de mare – maxim 6 ore. Aceasta depinde de configurația laptopului dar și de cum veți folosi laptopul. Autonomia scade dacă alegeți o luminozitate mare la ecran, dacă solicitați configurația sau dacă folosiți des tehnologiile wireless. Sistemul de operare nu e la versiunea 10, ci la 8.1 dar cu timpul poate fi upgradat ori înlocuit cu ceva mai bun.

Plusuri: greutate redusă, ecran cu rezoluție decentă, autonomie satisfăcătoare, procesor din noua generație etc.
Minusuri: nu e foarte scump.

Toshiba Satellite C70-C-10J e o alegere destul de bună deoarece are un ecran mare, ideal pentru vizionat filme. Dacă nu vă place că e prea greu, puteți alege unul de 15 inci cu configurație similară și al un preț ceva mai atractiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu