≡ Meniu

Toshiba C70-C-10L, laptop alb cu ecran de 17 inci

Laptopul Toshiba C70-C-10L e unul destul de bun și are un design foarte atrăgător. Finisajul pe alb e plăcut deoarece laptopul e în totalitate pe această culoare. Din poza de jos vă puteți face o idee dar am pus și un clip la final. Poate ocupa ceva mai mult spațiu decât un laptop de 13 sau 15 inci, dar imaginea mai mare e utilă atunci când vreți să lucrați pe ele ori să vizionați un film. Nu mai e nevoie să conectați un monitor sau televizor la acesta.

Alternativele sunt destul de multe și parcă o placă video mai bună era necesară pentru cei care vor să încerce un joc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba C70-C-10L, laptop alb cu ecran de 17 inci

Procesorul său e unul din seria precedentă și e evident din numele său – Core i3-4005U. Nu are un consum mare deoarece are o frecvență mică dar care poate să crească cu Tubo Boost. Pe partea de imagine, oferă un ecran de 17 inci cu imagine HD+. Calitatea e dată și de conținutul care-l redați și el trebuie să fie măcar HD. Puteți lucra excelent pe acesta deoarece e portabil și eficient indiferent de aplicație.

În rest are placa video Intel a generației Haswell, destulă memorie RAM și un hard disk generos. Dotările sale sunt bune dar observ o baterie destul de mică pentru un laptop așa de mare. Totuși, acea baterie de 4 celule oferă cam 5-6 ore de utilizare în condiții office. Prețul său mise pare foarte bun deoarece laptopul vine cu Windows 8.1 pe el, iar un upgrade la 10 e posibil.

Plusuri: are un design elegant, Windows 8.1, greutate redusă pentru un laptop de 17 inci (2.6 kg), procesor decent și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are placă video dedicată.

Toshiba C70-C-10L poate fi un bun laptop de tip multimedia dar care nu poate fi upgradat prea mult deoarece nu suportă alte componente mai bune și nu e ca și la desktop. Se poate pune un alt tip de hard sau mai multă memorie RAM. restul componentelor sunt integrate. Pentru a vă face o idee mai bună vă recomand clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu