≡ Meniu

Toshiba C70-C-10T, laptop HD+ cu ecran de 17 inci

Laptopul Toshiba C70-C-10T e unul din seria Satellite C70-C, deci e la a treia generație dar designul nu a avut mult de suferit. E bine că se poate observa ușor cam ce generație este și ce ecran are (mă refer că e evident din numele laptopului). Nu e foarte greu dacă e să-l comparăm cu un laptop mult mai vechi.

Alternativele sunt destul de multe iar pentru o portabilitate superioară, recomand o versiune cu ecran inferior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba C70-C-10T, laptop HD+ cu ecran de 17 inci

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i5-5200U iar placa video e una de tip HD Graphics 5500. O generație mai nouă oferă ceva mai multă eficiență, motiv pentru care nu are sens să dați prea mulți bani pe un laptop de gaming. Un laptop multimedia sau office, oferă performanțe decente.

Ecranul e de 17 inci iar rezoluția sa e una HD+, astfel se pot viziona filme la calitate mai mare decât 720p. Eu prefer filme 720p deoarece se văd suficient de bine, iar pentru o experiență cinema, se poate conecta un monitor sau televizor la acest laptop. Adică veți folosi laptopul ca media player portabil. Chiar și laptopul are o funcționalitate mai ridicată.

Multitaskingul e foarte bun cu o memorie de 1600MHz și pentru mai mult, se poate pune mai multă memorie RAM. Spațiul de stocare e de 500GB dar putea fi mai mare dar cam totul e online. Windows 8.1 e alegerea corectă deoarece e pe 64 de biți și astfel recunoaște totă memoria RAM, dar și performanțele sunt superioare. Bateria sa de 4 celule e satisfăcătoare pentru că autonomia maximă e de 6 ore.

Plusuri: autonomie de lucru mare, Windows 8.1, autonomie bună în mod office, ecran generos etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin, chiar și cu acea reducere de preț.

Toshiba C70-C-10T nu e precum un laptop mai mic, ci e mai greu dar și imaginea e mai plăcută. Dacă vă este greu să treceți de la PC la un laptop, un laptop cu ecran mare ar fi o alegere inteligentă. Aceste laptopuri sunt destul de puține de aceea, piața e invadată de modele de 15 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu