≡ Meniu

Toshiba Encore 2 WT10-A-102, tabletă cu Windows 8.1 la promoție

Toshiba Encore 2 WT10-A-102 arată excelent pe o culoare deschisă – auriu, deoarece culorile deschise evidențiază finisajele. Interfața sistemului de operare Windows 8.1 e destul de plăcută și ușor de folosit. Ea oferă notificări live dar și alte funcții utile. Cu siguranță, poate fi îmbunătățit acest sistem de operare. Diferențele de preț între astfel de tablete și cele cu Android sunt destul de mici.

O recomand deoarece vine cu un cadou destul de interesant (încă o tabletă cu Windows). Totuși, promoția e limitată și destul de bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Encore 2 WT10-A-102, tabletă cu Windows 8.1 la promoție

Procesorul său e unul cu patru nuclee și pentru jocuri poate fi satisfăcător. Nu e genul de tableta care să o folosiți pentru jocuri, ci e bună și pentru uz office. Spun asta datorită aplicațiilor disponibile și pentru că e vorba de același sistem de operare (de pe PC sau laptop). Ecranul de 10.1 inci și are o imagine de 1280 cu 800 pixeli. Sistemul de operare are nevoie de mai multă memorie RAM decât o tabletă cu Android.

Spațiul de stocare e de 32GB și cu un card de memorie poate mări capacitatea tabletei. Totuși, memorie internă are o viteză de transfer bună. Pe partea de dotări are: difuzoare stereo, cameră web de 1.2 MP, cameră foto de 5MP cu filmare 1080p etc. Pe partea de tehnologii are bluetooth are WiFi.

Bateria sa e una Li-Ion și oferă o autonomie maximă de 8 ore redare video. Porturile sale sunt următoare: HDMI de tip micro, ieșire audio, USB de tip micro pentru transferul datelor ori pentru alimentare.

E dotat cu GPS, astfel că nu aveți nevoie de conectivitate 3G ci doar de un program de navigare e suficient. Spun asta în cazul în care vreți un sistem de navigația portabile. Nu cred că tabletele cu Windows vor primi upgrade-uri la sisteme de operare noi, deoarece Windows 10 va fi lansat oficial peste 1-2 ani.

Plusuri: are o versiune de Windows destul de bună – 8.1, autonomie mare, e la promoție, arată bine și e performant.
Minusuri: dacă nu ar fi fost la promoție, nu era prea atractivă.

Toshiba Encore 2 WT10-A-102 e una dintre tabletele care merită încercate și pot înlocui un laptop dacă vă interesează portabilitatea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu