≡ Meniu

Toshiba Encore 2 WT8-B-102, tabletă cu Windows 8.1

Toshiba Encore 2 WT8-B-102 e un gadget cu Windows 8.1 care poate fi bun atât pentru uz office cât și pentru redare media sau jocuri. Tabletele au multe întrebuințări adică pot fi folosite în diverse feluri: consolă, ebook reader, aplicații, navigare web, socializare și redare media. Sistemul de operare e foarte important dar cu trecerea timpului e a avansat, astfel că versiunea nu e așa de importantă. Cu alte cuvinte, dacă nu ați mai avut o tabletă nici nu veți vedea mari diferențe.

Dacă vi se pare că e prea mică, una cu ecran de 10 inci poate fi ideală și nu cred că are mare importanță brandul (ideea e să fie unul cunoscut iar raportul performanță preț să fie excelent). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Encore 2 WT8-B-102, tabletă cu Windows 8.1

Procesorul Quad Core de tip Z3735G e decent pentru orice sarcină și e tot mai des întâlnit pe tablete. Ecranul de 8 inci are caracteristici tehnice foarte bune: rezoluție de 1280 cu 800 pixeli, acceptă gesturi cu 10 degete și iluminare LED. Memoria RAM e una cu de 1GB iar spațiul intern e mai mult decât satisfăcător – 32GB. Nu cred că mai are sens un card, poate doar pentru a stoca niște poze ori filmări, dar există și servicii online pentru salvare a lor.

Dotările sale sunt multe: difuzoare stereo, cameră frontală HD, cameră principală de 5MP cu filmare până la calitate 1080p, bluetooth, WiFi, placă video Intel HD Graphics etc. Bateria sa oferă maxim 8 ore de viață dar depinde și de cum folosiți tableta. Are doar versiunea 8.1, dar versiunea 10 o să fie disponibilă ceva mai târziu și e nevoie de configurații mai bune pentru ea (are multe funcții suplimentare).

Plusuri: are sistem de operare Windows 8.1, design plăcut, autonomie de până la 8 ore, ecran HD, cameră principală cu filmare 1080p etc.
Minusuri: nu sunt.

Toshiba Encore 2 WT8-B-102 oferă multe avantaje deoarece nu e oferită de un brand oarecare. Din clipul de jos se poate observa că arată excelent pe alb și s-ar putea să existe variante și pe alte culori. Poate fi ținută ușor într-o mână iar cu cealaltă să interacționați ori să scrieți diverse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu