≡ Meniu

Toshiba Kira-107, laptop perfect pentru la birou

Toshiba Kira-107 e un ultrabook de 13,3 inci care are rezoluție WQHD, SSD și Windows 8.1. Eu zic că ar fi perfect pentru tine deoarece bateria ține vreo 13 ore, orice se deschide instantaneu pe el, are wireless ac și tastatură iluminată printre altele.
E destinat în special celora care vor un model pentru sarcini office și multimedia, dar care să aibă o portabilitate extremă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim probabil un laptop perfect (știți, totul e perfectibil) care e fratele mai mare al lui Kira-109. De aceea, dacă vreți ceva mai ieftin vă recomand modelul 109, dar nu e la fel de bun.

Toshiba Kira-107, laptop perfect pentru la birou

Pe partea de specificații se evidențiază prin faptul că are procesor i7-5500U, 8GB memorie RAM și un SSD foarte încăpător de 256 de giga. Nu vine cu unitate optică și de aceea cele trei porturi USB 3.0 o să vă sară în ajutor pentru instalarea unui nou OS. Eu vă recomand să rămâneți cu ce are instalat (Windows 8.1) și să nu reinstalați sistemul deoarece e mult diferit decât versiunile piratate.
Bateria ține vreo 10 ore, chiar dacă are 4 celule. Acest lucru are un impact pozitiv asupra portabilității deoarece aceasta e una foarte bună… să nu mai zic că are și o greutate mică de circa 1,3 kilograme.
În comparație cu alte laptopuri acesta e unul dotat cu ecran touch, iar acest lucru te va ajuta să joci jocuri touch cum ar fi Angry Birds.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că vine cu performanțe peste medie și că portabilitatea sa e ok.
Contra achiziției ar putea fi prețul cam piperat, dar vă asigur că nu o să găsiți ceva similar. Un alt minus ar fi că nu are ecran cu diagonala de 15,6 inci… lucru care l-ar fi făcut mult mai bun.

De final pot spune că acest model e unul care e foarte bun pentru orice sarcină, mai puțin jocuri. Dacă ar fi avut placă video GTX arunci ar fi fost bun și la așa ceva.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest ultrabook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu