≡ Meniu

Toshiba KIRA-108, laptop cu greutatea de doar 1.1 kg

Toshiba KIRA-108 are o carcasă ceva mai deosebită decât restul – aliaj ușor și rigid de magneziu. În general, laptopurile sunt realizate din plastic și laptopul e mai greu deoarece acel plastic trebuie să fie gros pentru a rezista. Designul e impresionant și culoarea argintie pare să fie la modă la ora actuală. Din poza de sus se poate observa că nu diferă cu mult de un laptop de 15 inci. Are un touchpad mare deoarece ecranul nu e cu touch. Din lateral, se vede cel mai bine cât de subțire e, că doar e un ultrabook.

Alternativele sunt destule de bune ținând cont doar de performanțe, însă un laptop mai portabil/compact e întotdeauna mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba KIRA-108, laptop cu greutatea de doar 1.1 kg

Procesorul e foarte important deoarece reprezintă cea mai importantă componentă. Placa video Intel HD 5500 e decentă dar tot nu e ca un a dedicată, atunci când încercași un joc. Ecranul acestui laptop e ceva mai special deoarece are panou IPS iar diagonala e de 13.3 inci, iar la o rezoluție FullHD, densitate pixelilor e foarte bună.

Chiar dacă nu pare mare acel spațiu intern, e vorba de un SSD foarte bun care e mult peste un hard disk. Chiar și restul componentelor sunt importante că doar dorește a fi un înlocuitor pentru desktopul actual sau pentru un laptop mai mare. Acesta e ideal pentru excursii dar și pentru a-l lua de locul de muncă. Nu are cea mai bună versiune de Windows sau mai bine zis, nu are cea mai nouă versiune, dar poate fi instalată ulterior. Aveți de ales între un upgrade sau să-l schimbați iar instalarea se poate face cu un stick USB 3.0.

Plusuri: tastatură iluminată, construcție ușoară, ieșire video 4K, calitatea audio bună, tehnologie WiFi ac etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Toshiba KIRA-108 e un gadget deosebit care se adresează doar unei categorii de utilizatori. Spun asta deoarece nu oricine și-l permite iar bugetul trebuie să fie destul de mare. Mai există și varianta achiziționării acestui laptop în rate sau puteți să luați un model chiar mai ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu