≡ Meniu

Toshiba Kira-10D, laptop premium cu SSD de 256GB

Laptopul Toshiba Kira-10D e un model dintr-o serie recent lansată și care impresionează prin design. Poate fi inclus în segmentul premium deoarece are un design corespunzător. Acesta nu e singurul laptop din seria KiraBook, iar pentru un buget mai mic se poate alege un laptop cu Core i5.

Dacă nu vă place cum arată ori că e prea sucmp, cu siguranță, veți găsi unul mai ieftin cu procesor mai slab ori o serie multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Kira-10D, laptop premium cu SSD de 256GB

Procesorul său e unul Core i7-5500U de 2.4 GHz cu HD 5500. Acea placă video e una integrată și e suficient de bună pentru ce e conceput. Ecranul de 13.3 inci are o imagine 1080p care mărește claritatea imaginii. Pe partea de memorie are 8GB RAM și un SSD de 256 GB.

Nu e un laptop cu unitate DVD și așa e în cazul tuturor laptopurilor de 13 inci. Porturile sale sunt cam puține și se datorează designului mai subțire, însă cele USB sunt destule (trei de tip 3.0). Poate fi conectat un monitor sau televizor la acesta pentru o calitate video superioară. E bine că are WiFi ac, astfel că viteza de pe wireless e mai bună comparativ cu cea oferită de routerele clasice.

Mulți utilizatori consideră că bateriile de 4 celule sunt cam mici, ei bine, acesta oferă până la 10 ore de funcționare. Autonomia maximă e în modul office, adică când configurați nu e solicitată prea mult. Alte dotări ale acestui gadget sunt: tastatura iluminată, securizare Kensington Lock, USB 3.0 Sleep-and-Charge, touchpad cu gesturi și carcasă e realizată din magneziu pentru un plus de rigiditate (e și mai ușoară).

Plusuri: are Windows 8.1, încărcare prin USB 3.0, carcasă robustă, autonomie maximă de 10 ore, greutate de numai 1.1 kg etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Kira-10D e o alegere foarte bună dacă vreți un laptop pentru muncă de birou și pentru a avea un gadget pentru o excursie. Un minus ar fi lipsa 3G-ului, dotare care nu prea se mai introduce deoarece există multe hotspoturi și se poate cumpăra și un model USB, adică extern. Un laptop așa de ușor poate fi transportat cu ușurință, e ca și cum ați avea o mapă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu