≡ Meniu

Toshiba Kirabook-107, laptop cu ecran touch și SSD mare

Toshiba Kirabook-107 pare să fie cel mai bun model a acestei serii și se poate observa destul de ușor (nu e chiar ieftin). E unul dintre acele laptopuri care nu oricine și le poate permite dar care iasă ușor în evidență datorită finisajelor. Combinația de argintiu cu negru e destul de inspirată deoarece tastatura și ecranul iasă ușor în evidență. Ar mai fi de spus că portul USB 3.0 e mai important decât o unitate DVD deoarece viteza de transfer e mult superioară (dacă ați observat că nu are acea dotare).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul un buget mai flexibil sau dacă vă limitați la acesta. Ideea e că sunt multe laptopuri până în acest preț și care merită încercate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Kirabook-107, laptop cu ecran touch și SSD mare

Acest laptop e unul suficient de mare pentru a viziona conținut video de calitate ținând cont că îl folosiți de la o distanță destul de mică. Ecranul e foarte important la un model așa de compact. Prezintă o rezoluție Quad HD dar și tehnologie touch, ambele sunt prezente la modele mai speciale (laptopuri simple au doar imagine HD).

Componentele sunt corespunzătoare pentru un laptop așa de scump – Core i7, SSD mare, Intel HD 5500, 8GB RAM la 1600 MHz. Un laptop mai accesibil poate să aibă un Core i5 și SSD mai mic sau chiar hard. Bateria de 4 celule oferă o autonomie impresionantă dar numai în modul economic – maxim 10 ore. Sistemul de operare nu e la ultima versiune – 8.1, dar poate fi upgradat gratuit la cea mai nouă. Dotările speciale ale acestui laptop sunt următoarele: tastatura iluminată, USBurile 3.0, bluetooth, baterie mare cu autonomie generoasă, SSD mare.

Plusuri: are tastatură iluminată, autonomie foarte bună, greutate scăzută, performanțe mari, ecran QHD.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Toshiba Kirabook-107 e alegerea corectă pentru cei care vor portabilitate dar și performanță într-un singur gadget. Nu e o variantă convertibilă dar poate ține locul unei tablete datorită greutății sale și autonomiei de lucru generoase. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre el și cam cât de mare este acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu