≡ Meniu

Toshiba Qosmio X70-B-102, laptop gaming cu 16GB RAM și Windows

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-102 e un laptop pentru jocuri care e dotat cu procesor i7 quad core, 16 giga memorie RAM, hard de tip SSHD și placă video Radeon R9. Se adresează pasionaților de jocuri, dar și celora care au nevoie de un notebook puternic pentru executarea diferitelor sarcini rapid. 

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care poate fi considerat desktop replacement. Ecranul e unul mare de 17,3 inci, iar procesorul te va ajuta să beneficiezi de cea mai bună performanță. Adevărul e că nu ar strica să-i montezi SSD că acel SSHD nu știu cât de mult te va ajuta. Alături am pus o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate.

Toshiba Qosmio X70-B-102, laptop gaming cu 16GB RAM și Windows

Modelul are un procesor i7-4710HQ cu 4 nuclee, 16GB memorie RAM și placă video R9 M265X 4GB. Aceste caracteristici te vor ajuta să rulezi orice joc rapid și fără vreo sacadare. Mai mult, acest model e unul care are un ecran de 17 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, lucru care-ți va fi de folos la vizionarea filmelor Blu-ray și a pozelor făcute la mulți megapixeli.
Sistemul cu care vine e Windows 8.1, iar dacă vreți să treceți pe 7 atunci eu nu v-aș recomanda acest lucru deoarece s-ar putea ca driverele să nu funcționeze prea bine, același lucru fiind valabil referitor la versiunea 10 de Windows care o să apară în curând, dar care va fi stabilă după 1-2 ani.

Sunt multe lucruri de apreciat la un astfel de laptop, iar eu aș menționa că vine cu wi-fi ac, hard rapid (chiar dacă nu se poate compara cu un SSD), aspect plăcut, procesor capabil și placă video din clasa 2.
Din păcate nu apreciez că nu are o rezoluție mai mare (de genul 4k) și că nu are un SSD de 240GB.

Laptopul acesta poate să-ți fie de folos dacă te pasionează jocurile ori dacă vrei ceva care să arate deosebit. Evident că venind de la Toshiba acest model e unul cu o fiabilitate ridicată, dovadă fiind cei 2 ani de garanție.
Alături e un clip cu acest Qosmio, iar din acesta poți vedea cât de bine arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu