≡ Meniu

Toshiba Qosmio X70-B-10F, laptop gaming de 17.3 inci

Toshiba Qosmio X70-B-10F e un laptop special făcut pentru jocuri și sarcini costisitoare deoarece are ecran de 17,3 inci, procesor i7-4710HQ (model cu 4 nuclee care scoate circa 8000 de puncte la benchmark), unitate Blu-ray și 8GB memorie RAM. Pentru ca jocurile să ruleze excelent, acest model e unul dotat cu cip grafic Radeon R9 M265X (placă video pe 128 biți din clasa 2).

Modelul Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10F vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se va comporta fără reproșuri în aplicații solicitante și jocuri la rezoluție 1920×1080 pixeli.

Toshiba Qosmio X70-B-10F, laptop gaming de 17.3 inci

Laptopul acesta este unul cu performanțe peste medie și cu o portabilitate excepțională. Performanța e dată de procesorul rapid, cipul grafic Radeon R9, memoria RAM de 8GB (Qosmio X70-B-102 vine cu 16 giga memorie RAM) și includerea unui sistem de operare avansat – Windows 8.1.
E și portabil deoarece greutatea e de sub 3 kilograme (acest lucru trebuie mulțumit faptului că are carcasa din aluminiu) și o baterie care ține circa 4 ore (fiind una cu 6 celule).

Avantajele achiziționării unui astfel de laptop ar fi că e performant, că vine cu tehnologie de ultimă generație (de exemplu are wireless ac care asigură viteze Gigabit pe wi-fi), portabilitatea e bună, vine cu multiple porturi (USB 3.0, HDMI, VGA etc) și că e fiabil.
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are rezoluție 4K și că nu are SSD. Pe mine nu mă încântă prea mult prezența unității optice, dar în ziua de azi toate jocurile le găsești pe discuri optice, iar de pe net ar fi cam greu să le descarci deoarece vitezele la net nu sunt chiar așa de ok.

Deci, dacă vrei un laptop care să arate bine și care să poată rula diferite programe la fel de bine atunci eu îți recomand acest laptop. Pe piață sunt alternative de la alte branduri, dar acesta vine cu un mai bun raport între preț și calitate.
Din clipul de la final poți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat, iar eu ar trebui să menționez că există două variante de X70: A și B. A fiind unul de 1-2 ani, iar B fiind unul actual.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu