≡ Meniu

Toshiba Qosmio X70-B-113, laptop pentru gameri înrăiți

Toshiba Qosmio X70-B-113 e una dintre puținele variantele care le-aș lua în calcul dacă aș căuta un laptop pentru jocuri. Din ce am observat, seria P70 tindă să fie la fel de bună doar că aceea e mai mult multimedia datorită tehnologiilor și dotărilor oferite. Sunt două serii destul de apropiate dacă ar fi să luăm în calcul doar componentele. Bineînțeles, seria P70 e oferită de același brand iar ceva mai mică e seria P50, evident. Laptopurile de gaming clasice sunt înlocuite încet de cele multimedia deoarece jucătorii care chiar și portabilitate că doar e un laptop.

Nu pot spune că oricine și-l permite însă dacă vreți o astfel de „mașinărie”, trebuie să aveți un buget generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Qosmio X70-B-113, laptop pentru gameri înrăiți

Nu e nevoie de Intel Skylake pentru a juca un joc ci e suficient și un Core i7-4720HQ Haswell. Procesorul e foarte important dar nu trebuie neglijate nici restul componentelor – 12GB RAM, SSHD, Radeon R9 M265X. După cum am precizat mai sus, dotările fac diferența, iar ecranul de 17 inci al acestui model e splendid deoarece are o imagine 1080p și unghiurile de vizibilitate sunt bune.

Ar mai fi de adăugat faptul că are o carcasă din aluminiu, astfel căldura e eliminată mai rapid dar și sistemul de răcire e mai bun. Tastatura iluminată nu ar trebui să lipsească de la nici un laptop premium și cu ea puteți juca sau chiar lucra pe el când lumina din camera nu vă este de ajuns. În plus, cu noile tehnologii și gadgeturi apărute, acest laptop oferă ieșire HDMI 4K pentru televizoare sau monitoare cu imagine corespunzătoare.

Laptopul poate fi folosit în diverse feluri de aceea și mi se pare superior unui desktop, iar aici mă refer doar la portabilitate. Astfel laptopul poate deveni un player portabil și o simplă conectare a unui cablu HDMI, se poate viziona un film pe ce doriți.

Plusuri: componente excelente, arată foarte bine, compact și ușor pentru un model de gaming.
Minusuri: nu oricine și l-ar permite.

Toshiba Qosmio X70-B-113 putea fi mai performant cu un SSD dar și un SSHD mi se pare o alegere foarte bună pentru ce va fi folosit..

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu