≡ Meniu

Toshiba Satellite C40-C-10K, cloudbook de 14 inci

Cei de la Toshiba au scos modelul Toshiba Satellite C40-C-10K care e un laptop cu portabilitate ridicată și un ecran de 14 inci. Vine cu procesor Celeron dual core, 2GB memorie RAM și cu un hard de 32 giga (e de tip SSD). Pentru a-l putea folosi din prima acest model vine și cu sistem de operare Windows 8.1 care e cel mai avansat sistem de operare existent în acest moment.
Se adresează celora care vor o alternativă mai productivă la o tabletă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă forate bine în sarcini office cum ar fi navigatul pe net și editat de documente.
Vizual se prezintă bine, iar din lateral se poate vedea foarte clar că e un model fără unitate optică. Dacă la un moment dat o să vrei să instalezi alt OS atunci te poți folosi de portul USB 3.0.

Toshiba Satellite C40-C-10K, cloudbook de 14 inci

Pe partea de caracteristici acest model se remarcă prin procesorul dual core Celeron N3050 (scoate 952 puncte la benchmark), cu ecranul care are rezoluție 1366×768 pixeli și cu existența unui SSD. Evident că nu ar fi stricat să aibă 4GB RAM și un hard mai mare, dar e bine și așa. Legat de RAMi trebuie să vă spun că nu puteți pune mai mult deoarece 2GB e maxim.

Pro achiziția acestui laptop Cloudbook ar fi costul de achiziție mic, că nu e greu de folosit și portabilitatea foarte bună (bateria ține vreo 4 ore).
Contra achiziției ar fi că are cam puțini RAMi și că e mai mult un laptop de bază care să înlocuiască o tabletă.

Deci, dacă ești o persoană în căutarea unui laptop mic cu o portabilitate foarte bună atunci acest model e recomandarea mea. Evident că nu e cel mai puternic model de pe piață, dar nu e destinat să fie un desktop replacement, ci un laptop cu care să intri pe net și cu care să ai acces la diferite documente. Dacă spațiul de stocare e prea mic pentru tine atunci poți apela la diferite servicii de găzduire online cum ar fi Dropbox.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu