≡ Meniu

Toshiba Satellite C40-C-10Q, laptop ieftin pentru acasă

Toshiba Satellite C40-C-10Q e un laptop care arată bine și care are integrate niște componente numai bune pentru a intra pe net ori a asculta muzică. Acest model de laptop e unul office, iar sistemul de operare fiind preinstalat nu vei avea probleme cu acesta. Fiind un notebook al anului 2015 îți dai seama că vine cu Windows 10 și că unitatea optică lipsește. Deci, dacă la un moment dat va trebui să instalezi alt sistem atunci o poți faci cu ajutorul portului USB.
Un astfel de notebook se adresează celora în căutarea unui laptop cu o portabilitate bună și cu un ecran măricel.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani beneficiem de un PC cu sistemul de operare preinstalat. Toate sarcinile vor rula destul de rapid deoarece vine cu fel de SSD numit eMMC și care are o capacitate de 32 de giga.

Toshiba Satellite C40-C-10Q, laptop ieftin pentru acasă

La capitolul specificații se remarcă printr-un procesor dual core Celeron N3050, cei 2 giga memorie RAM și prezența portului USB 3.0.
Pentru stocare se poate folosi de un hard de 32 de giga care e de tip eMMC.
Laptopul se poate conecta la net prin intermediul portului LAN ori a plăcii de rețea wireless. Din păcate nu are wireless ac, dar e bine și așa cu wireless n.
Pe partea software are doar Windows 10 care e cel mai nou sistem de operare de la Microsoft. Vine cu o mulțime de lucruri în plus față de 8.1, dar mulți nu văd nicio diferență…

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are un cost mic, că are o portabilitate ridicată (greutatea e de 1,7 kilograme, iar bateria cu 4 celule ține vreo 3 ore) și fiabilitatea ridicată.
Contra achiziției ar fi că nu are 4 giga de RAM și un procesor quad core.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și care să nu coste prea mult atunci îți recomand modelul acesta.
Am pus alături și un clip cu seria C40-A (ceva mai veche) pentru a vă face o părere despre cum arată acest model C40-C.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu