≡ Meniu

Toshiba Satellite C50-B-18E, laptop negru cu autonomie maximă de 6 ore

Toshiba Satellite C50-B-18E este un laptop clasic care nu impresionează la multe capitole. Din poza de jos nu vă puteți face o idee prea bună dar există și prezentări video ale unor laptopuri similare. De aceea, am și pus acel clip la final iar generația nouă e destul de similară cu cea precedentă (la design). Prefer laptopuri cât mai noi datorită eficienței lor, adică vin cu componente mai bune.

Alternative sunt laptopurile pe alb de la același brand sau care au procesoare superioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C50-B-18E, laptop negru cu autonomie maximă de 6 ore

Configurația acestui laptop e una decentă dar nu excelează. Mă refer că acel procesor cu patru nuclee care e un Bay Trail M de la Intel. E peste orice model Celeron pentru că e un Pentium N3540 de 2.1 GHz. Chiar dacă unele laptopuri au plăci video dedicate nu e nevoie de ele cât timp nu vă jucați pe laptop. Oricum, laptopurile sunt concepute pentru uz office și mai puțin pentru gaming. Cu alte cuvinte, ele sunt compacte și nu se pot introduce componente cu consum mare de energie.

Ecranul e același pentru anul acesta și se pare că mulți producători au optat pentru același LED de 15 inci cu imagine HD. Spațiul de stocare e suficient de mare deoarece capacitatea hardului e de 500GB. Poate veți spune că nu încap multe fișiere video pe el, ei bine, există și harduri externe dar și internet (nu trebuie stocat chiar tot pe hard).

Dotările unui laptop sunt cam aceleași doar că la acest model, de exemplu, nu e prezentă unitatea DVD. În rest are destule porturi și chiar și tehnologie bluetooth pentru conectarea unui eventual mouse wireless. Greutatea laptopului e redusă și e normal că are o baterie de 4 celule dar și unitatea DVD e lipsă. Sistemul de operare e Free DOS deci trebui pus ulterior Windows 8.1.

Plusuri: autonomie de lucru destul de mare, bluetooth, performanțe mari pentru cât costă și altele.
Minusuri: nu are Windows 8.1.

Toshiba Satellite C50-B-18E poate fi o alegere inteligentă adică puteți avea un laptop performant la un preț atractiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu